Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

«Αξιολόγηση»: Εκπρόσωποι του κυβερνητικού συνδικαλισμού σε ρόλο «Εφιάλτη»




Συναδέλφισσες – οι , παρά τους ωμούς εκβιασμούς της κυβέρνησης, δια μέσου της Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Όλγας Γεροβασίλη, παρά τους μηχανισμούς προπαγάνδας που στήθηκαν και δούλεψαν σκληρά το προηγούμενο χρονικό διάστημα, οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση  ακύρωσαν την εφαρμογή της «προσχηματικής αξιολόγησης» στην πράξη ,  με την μαζική συμμετοχή τους στην Απεργία-Αποχή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
Δυστυχώς, τους εκβιασμούς και τα επικοινωνιακά παιχνίδια της κυβέρνησης, στήριξαν, συμμετείχαν και ενίσχυσαν «συνάδελφοι - στελέχη» του νέου κυβερνητικού-εργοδοτικού συνδικαλισμού, που είχαν ξαμοληθεί στους χώρους εργασίας παίζοντας τον ρόλο του «Εφιάλτη» και προσπαθώντας να μεθοδεύσουν με κάθε μέσο την απεργοσπασία από την Απεργία-Αποχή.
Παρόλα αυτά , τα στοιχεία συμμετοχής των εργαζομένων στην απεργιακή κινητοποίηση απέδειξαν ότι, δυστυχώς για την κυβέρνηση, οι εργαζόμενοι δεν υποκύπτουν και αρνούνται να δεχθούν εκβιασμούς, «βρώμικα» παιχνίδια και «τιμωρίες», επειδή απλά και μόνο ασκούν το αναφαίρετο Συνταγματικό δικαίωμά τους, να συμμετέχουν δυναμικά και μαζικά σε μια ΝΟΜΙΜΗ απεργιακή κινητοποίηση.
Η κυβέρνηση αλλά και οι αιρετοί που εφαρμόζουν την πολιτική της στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουν δείξει ότι αντί να έχουν ως προτεραιότητα την ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών προς όφελος των πολιτών , αντί να φροντίζουν να προστατεύουν τους εργαζομένους εξασφαλίζοντάς τους ανθρώπινες συνθήκες εργασίας , υγιεινής και ασφάλειας ( θυμίζουμε τα δεκάδες εργατικά ατυχήματα και δυστυχήματα που τα χρόνια των μνημονίων έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας ) , έχουν ως κύριο μέλημά τους την πιστή υπακοή στις εντολές των δανειστών και η κατά γράμμα υποχρεωτική εφαρμογή των μνημονιακών νόμων που στόχο έχουν την συρρίκνωση των Δημοσίων Υπηρεσιών και την δημιουργία ενός μικρού, ευέλικτου και επιτελικού κράτους με λίγους εργαζόμενους που απλά θα διεκπεραιώνει τις αναθέσεις σε ιδιώτες, εξυπηρετώντας τα μεγάλα επιχειρηματικά και εργολαβικά συμφέροντα.
Γι’ αυτό δεν εφησυχάζουμε! Ο αγώνας συνεχίζεται..!!! Ένας αγώνας που δεν αφορά μόνο το Νόμο της «προσχηματικής αξιολόγησης» , αλλά αφορά συνολικά τις μνημονιακές υποχρεώσεις της κυβέρνησης που με περίσσιο ζήλο εφαρμόζει.
ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                              ΚΑΡΑΛΗ ΓΙΟΥΛΗ

δημοσίευσε ...