Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Να αποσύρει τώρα ο Δήμαρχος Αλίμου την μήνυση κατά συνδικαλιστών!!!



Δελτίο Τύπου της ΠΟΕ-ΟΤΑ που καταγγέλλει την στάση του Δημάρχου Αλίμου και την ποινική δίωξη που επιδιώκει με την μήνυση του κατά συνδικαλιστών της ΠΟΕ-ΟΤΑ της ΑΔΕΔΥ και του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αλίμου.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΙΜΟΥ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ!!!

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) Ομόφωνα καταγγέλλει την Διοίκηση του Δήμου Αλίμου για την ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης που επιχειρούν με την κατάθεση έγκλισης-αναφοράς στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών κατά συνδικαλιστικών στελεχών της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αλίμου. Οι συνδικαλιστικές παρεμβάσεις Μελών της Ομοσπονδίας και της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. δεν αναστέλλονται και δεν περιορίζονται ούτε με ποινικοποιήσεις, ούτε με εκφοβισμούς.
 Ο Δήμαρχος Αλίμου και οι τέσσερις (4) Αντιδήμαρχοι καταθέτοντας μήνυση κατά του  Αντιπροέδρου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. Βασίλη Γκιτάκου, του Μέλους του Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. Μάριου Κατσουρού, του Μέλους του Γενικού Συμβουλίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αικατερίνης Γιαννούλια, του Προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αλίμου Γιάννη Καπράλου και κατά παντός υπευθύνου, επιχειρεί να τρομοκρατήσει συνδικαλιστικά στελέχη και να αποτρέψει  την  συνδικαλιστική δράση στον Δήμο Αλίμου.  
Η συνδικαλιστική παρέμβαση που πραγματοποίησαν τα συνδικαλιστικά στελέχη της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.. και του τοπικού Συλλόγου Εργαζομένων στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Αλίμου, στις 12 Ιουλίου 2017  έγινε προκειμένου να αποτραπεί η πειθαρχική δίωξη Μελών του  Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αλίμου. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα στο πλαίσιο της άσκησης της συνδικαλιστικής δράσης και δεν θα επιτρέψουμε να διώκεται ποινικά.
Δηλώνουμε ξεκάθαρα στο Δήμαρχο Αλίμου ότι το συνδικαλιστικό κίνημα ούτε εκφοβίζεται ούτε τρομοκρατείται. Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στηρίζει τα συνδικαλιστικά στελέχη της και καλεί τον Δήμαρχο Αλίμου να αποσύρει την μήνυση.


δημοσίευσε ...