Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Παράταση για το "Βοήθεια Στο Σπίτι"

 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ

Δελτίο Τύπου
Δεδομένου ότι οι συμβάσεις των εργαζομένων στα  ΒΣΣ  λήγουν 30 Ιουνίου και υπάρχει έντονη ανησυχία των  εργαζομένων αλλά και των ωφελουμένων του προγράμματος ΒΣΣ για την πορεία, σας ενημερώνουμε ότι: σύμφωνα με πληροφορίες των αρμόδιων Υπουργείων Εσωτερικών και Εργασίας, δόθηκε παράταση με πράξη νομοθετικού περιεχομένου η οποία μες τη βδομάδα θα πάρει φεκ. αφού οριστικοποιηθεί και το χρονικό διάστημα της παράτασης, για το οποίο τελικά θα αποφασίσει ο υπηρεσιακός Πρωθυπουργός.
Συνάδελφοι, τα  Σωματεία έδωσαν πραγματική μάχη για την παράταση της εργασίας μας κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες σε  μια έκρυθμη  πολιτική κατάσταση της χώρας,  και άσχετα  με το ποιο θα είναι το χρονικό διάστημα της παράτασης, θα πρέπει να έχουμε όλοι στο μυαλό μας ότι αυτό είναι μία μόνο ανάσα στην παρούσα φάση.
 Στη πορεία έχουμε να παλέψουμε ώστε να δοθεί επιτέλους μία οριστική και δίκαιη  λύση για τα ΒΣΣ που  είναι η λειτουργία των δομών  και εργαζομένων σε μόνιμη βάση, δεδομένου ότι καλύπτουμε πάγιες και διαρκείς ανάγκες εδώ και δέκα χρόνια συνεχούς εργασίας, σε ένα νευραλγικό τομέα όπως είναι η πρωτοβάθμια κοινωνική φροντίδα. Για το λόγο αυτό θα πρέπει όλοι οι συνάδελφοι να μετέχουν ενεργά στα σωματεία να ενημερώνονται και να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας!

δημοσίευσε ...