Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Επιστολή-έκκληση στον Ράιχενμπαχ για τον ΕΟΠΥΥ!!!

"Ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο" ???

"κλεμμένο" από : askota
Όπως γράφεται στον τύπο σήμερα: "Τη χρηματοδότηση του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), διότι βρίσκεται σε κίνδυνο η ζωή των ασθενών, ζητούν πέντε φορείς από το χώρο του φαρμάκου από τον επικεφαλής της Ομάδας Εργασίας για την Ελλάδα Χορστ Ράιχνεμπαχ. Με την επιστολή τους ζητούν να διατεθεί στον Οργανισμό 1,5 δισ. ευρώ, προκειμένου να καλυφθούν οι οικονομικές του δεσμεύσεις".

Αυτό αποτελεί πρόκληση, αλλά δείχνει ξεκάθαρα εντέλει και το "ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο", πώς κατάντησαν τα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. τη χώρα μας. Με τα μνημόνια που υπέγραψαν και που με τις υπογραφές τους δεσμεύτηκαν, ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος, ότι θα τα εφαρμόσουν και μετά τις εκλογές, δεν οδηγείται μόνο η κοινωνία μας στην καταστροφή, ο λαός μας σε απόγνωση και απογοήτευση, οι εργαζόμενοι στη φτώχεια και την ανεργία, αλλά ακόμα και για τα ζητήματα της καθημερινότητας, θα απευθυνόμαστε για επίλυση σε ξένους τοποτηρητές λες και η χώρα μας είναι προτεκτοράτο.
Δεν μπορούν λοιπόν αυτές οι δυνάμεις να μιλούν για εθνική ανεξαρτησία, επαναδιαπραγμάτευση κλπ. 
Μοναδική απάντηση αποτελεί ο λαός και οι εργαζόμενοι να είναι σε αγωνιστική επαγρύπνηση και κινητοποίηση και στις 17 Ιούνη να αποδοκιμάσουν τις πολιτικές του μνημονίου και τα κόμματα που τα ψήφισαν και λένε ότι θα τα εφαρμόσουν.

Δέστε το σχετικό ρεπορτάζ: ΕΔΩ 

δημοσίευσε ...