Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Επίθεση Χρυσαυγιτών στο εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση από Χρυσαυγίτες δέχθηκε το περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ,

όπου βρίσκονταν συγκεντρωμένοι φίλοι και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ χθες μετά τις 10 το βράδυ με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του δημοτικού συμβούλου Πειραιά, Γ. Καρδαρά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
Σημειώνεται δε, ότι το περίπτερο είναι μόλις 100 μέτρα από το αστυνομικό μέγαρο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, 30 με 40 Χρυσαυγίτες με "πλήρη εξάρτυση", κράνη και σε κάποιες περιπτώσεις και κουκούλες πάνω σε μηχανές πέρασαν μπροστά από το εκλογικό περίπτερο, που βρίσκεται στην πλατεία Κοραή του Πειραιά, σταμάτησαν και άρχισαν να βρίζουν. Η απάντηση με συνθήματα δεν άρεσε στους μηχανόβιους Χρυσαυγίτες και επιτέθηκαν στους συγκεντρωμένους. 

Στην προσπάθειά του να ηρεμήσει τα πνεύματα, ο δημοτικός σύμβουλος Γ. Καρδαράς βγήκε μπροστά και χτυπήθηκε στο κεφάλι από έναν κουκουλοφόρο, σύμφωνα με μαρτυρίες, Χρυσαυγίτη. Το χτύπημα ήταν σφοδρό και έπεσε κάτω. Ο τραυματίας δημοτικός σύμβουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία έφτασε αφού έφυγαν οι δράστες της επίθεσης, όπως καταγγέλλουν οι αυτόπτες μάρτυρες, παρά το γεγονός ότι το περιστατικό συνέβη πολύ κοντά στο αστυνομικό μέγαρο Πειραιά.

Πηγή: avgi.gr

δημοσίευσε ...