Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Συμμαχία στον Πειραιά:«Ο Δήμαρχος συμπεριφέρεται σαν γνήσιος Κένταυρος…»

 Η Δημοτική Παράταξη στο Δήμο Πειραιά «Συμμαχία στον Πειραιά», καταγγέλλει τον Δήμαρχο Πειραιά Β. Μιχαλολιάκο για το ξεπούλημα των ελευθέρων χώρων στον Πειραιά και το «συγχωροχάρτι» που δίνει στις φασιστικές συμμορίες της πόλης.
 
«Στο Δημοτικό Συμβούλιο η δημοτική παράταξη "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ" έθεσε και πάλι την παράνομη εκχώρηση της χρήσης των παραλιών στα ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ και στη ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ σε ιδιώτες, όπως και των κήπων της ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ.Ο Δήμαρχος και η παράταξή του επέμειναν στην παραχώρηση και επέδειξαν και πάλι απαράδεκτη και υβριστική συμπεριφορά στους κατοίκους που παραβρέθηκαν και διαμαρτυρήθηκαν.Δυστυχώς η δημοτική αρχή είναι αποφασισμένη να στερήσει απο τους Πειραιώτες και τις Πειραιώτισσες και τους τελευταίους εναπομείναντες ελεύθερους χώρους της πόλης μας. Δε δίστασε μάλιστα ο Δήμαρχος να κατηγορήσει τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής μας, αλλά και τους κατοίκους που ήταν παρόντες, ότι είναι "βαλτοί" από συμφέροντα και διαπλεκόμενοι. Κι αυτό την ίδια στιγμή που ο ίδιος παραχωρεί με συνοπτικές και διαβλητές διαδικασίες σε "δικούς του" ανθρώπους ό,τι έχει απομείνει σε αυτή την πόλη και σιωπά όταν του ζητάμε στοιχεία για τη λειτουργία του καταστήματος "SCUBA", το οποίο εκμεταλλεύεται ο άνθρωπος που έχει υπογράψει ως εγγυητής του πλειοδότη των δύο παραλιών.
 
Αλλά μετά από 18 μήνες δημαρχιακής θητείας μάθαμε πλέον την τακτική της σπίλωσης και της συκοφαντίας που ακολουθεί, προκειμένου να καλύψει τις παρανομίες. Όπως καλύπτει και τις συμπεριφορές των νταήδων της Χρυσής Αυγής, παρόλο που πολλές φορές τις έχουμε καταγγείλει στο δημοτικό συμβούλιο. Ανέχεται αυτή η συμμορία να έχει αναλάβει το έργο της τήρησης της τάξης του ρατσισμού ακόμη και στις λαϊκές αγορές, ενώ την επίθεση στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον προπηλακισμό του δημοτικού μας συμβούλου Ι.Καρδαρά τα απέδωσε σε ακραίες (δήθεν) θέσεις μας που έχουν δημιουργήσει όξυνση. Συγχωροχάρτι λοιπόν στους φασίστες, καθότι το αίμα νερό δε γίνεται. Προφανώς ο κ. Δήμαρχος μέσα στον ενθουσιασμό του από την πρωθυπουργοποίηση του εκλεκτού του κ. Σαμαρά, δεν τηρεί ούτε τα προσχήματα, θεωρώντας ότι έχει το δικαίωμα να συμπεριφέρεται ως γνήσιος "ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ".
 
Τέλος,ενώ διαρκώς επαναλαμβάνει - ετοιμάζοντας το έδαφος για νέα δανειοδότηση του Δήμου - ότι δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για τους μισθούς του Ιουλίου των υπαλλήλων, την ίδια στιγμή συνεχίζει το εμπόριο της ελπίδας, προσλαμβάνοντας για λίγους μήνες εργαζόμενους και παράλληλα, αγγίζοντας τα όρια του ποινικού δικαίου, επιχορηγεί τυχάρπαστες οργανώσεις (ΜΚΟ) με το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 10.000€(!) χωρίς να δίνει στοιχεία των παραληπτών στο Δημοτικό Συμβούλιο».
  
πηγή :plateiaippodameias 

δημοσίευσε ...