Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Τρομοκρατία, απεργοσπαστικοί μηχανισμοί και συλλήψεις από τη Διοίκηση Β. Μιχαλολιάκου στο Κανάλι 1 του Πειραιά

αναδημοσίευση από : reportaznet.
Τι λέει ένας εργαζόμενος για τα γεγονότα στο "Κανάλι 1"

Λάβαμε και δημοσιεύουμε επιστολή εργαζόμενου στη δημοτική ραδιοφωνία Πειραιά, στην οποία παραθέτει την άποψή του για τα... ...χθεσινά πρωτοφανή γεγονότα. Γράφει λοιπόν:
Τρομοκρατία και συλλήψεις στο «Κανάλι Ένα» 

Πρωτοφανή γεγονότα από τη διοίκηση Μιχαλολιάκου στο Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά. Οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι παραπάνω από τέσσερις μήνες και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη απεργία της Ένωσης Τεχνικών, η διοίκηση της ΔΗΡΑΠ προχώρησε σε 7 απολύσεις, πράξη ανήθικη και παράνομη. 

Ταυτόχρονα άρχισε να στήνεται απεργοσπαστικός μηχανισμός παράλληλα με απειλές και τραμπουκισμούς στους υπόλοιπους εργαζόμενους. 

Σήμερα η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο όταν μετά από εντολή της διοίκησης Μιχαλολιάκου, αστυνομικοί μπήκαν στο στούντιο και έκαναν βίαιη προσαγωγή στο Αστυνομικό Τμήμα του ηχολήπτη Φάνη Αραμπατζή ο οποίος ήταν βάρδια ασφαλείας.

Ακολούθησαν πολύωρες διαβουλεύσεις και αψιμαχίες στο κτίριο Αστυνομικής Διεύνθησης Πειραιά που είχαν σαν αποτέλεσμα τη σύλληψη του Προσωπάρχη της ΔΗΡΑΠ Αντρέα Ρηγόπουλου και του Προέδρου της ΕΤΕΡ Δημήτρη Καμαρινόπουλου. 

Μετά από κινητοποίηση και παρουσία στην Αστυνομική Διεύθυνση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Δρίτσα, των Δημοτικών Συμβούλων Σ. Βουράκη, Μ. Σταθάκη, Α. Καλογερόγιαννη, Θ. Διαβολάκη καθώς επίσης του Προέδρου της ΕΣΗΕΑ Δ. Τρίμη , της Αντιπροέδρου Ν. Νταουντάκη, του Προέδρου του ΠΣΑΤ Σ. Τριανταφύλλου και εκπροσώπων όλων των συνδικαλιστικών οργανώσεων στα ΜΜΕ, ο Πρόεδρος της ΕΤΕΡ αφέθηκε ελεύθερος ενώ ο εκπρόσωπος της ΔΗΡΑΠ υπέγραψε δήλωση του Νόμου 105 ότι σταματάει ο απεργοσπαστικός μηχανισμός και δυστυχώς με ευθύνη δικιά του και της διοίκησης ο σταθμός σταματάει να εκπέμπει!!! 

Τα θλιβερά αυτά γεγονότα που προκάλεσαν οι αποφάσεις και η στάση της διοίκησης Μιχαλολιάκου προκάλεσαν οργή στους εργαζόμενους και κατοίκους του Πειραιά οι οποίοι έκαναν μαζική συγκέντρωση έξω από το κτίριο της Ευριπίδου.

δημοσίευσε ...