Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Α ί σ χ ο ς ....!


Εσύ την έχεις μόνιμα την πλάτη γυρισμένη στους εργαζόμενους που τους θεωρούσες πάντα κατώτερα όντα από σένα ον ... έ ον !  
Κι ο άλλος κοιτάζει το μέλλον μας αδιάφορα ... πλέον αντί να ψάχνει τρόπο και χρήμα να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στο Δημοτικό Ραδιόφωνο.
Τα χειρότερα περιμέναμε από εσένα "Καναλαναρχίνα" και μας δικαιώνεις κάθε μέρα και περισσότερο, όχι ότι το ζητάμε και το θέλουμε, αλλά το πετυχαίνεις με την απαξίωση σου προς τους εργαζόμενους θεωρώντας μας "μούτσους" (δανεισμένη η λέξη από άλλον φιλεργατικό). Εδώ δεν δίστασες να παραδεχτείς ότι ήταν δική σου η απόφαση της απόλυσης των τριών εργαζόμενων και ότι εκ περιφοράς υπογράφηκε από τα άλλα μέλη ....θα κόλωνες να τους αφήσεις απλήρωτους ...???
Πες αλεύρι ...ο κυρ Εισαγγελέας σε γυρεύει....! Πρόλαβες να παταιτηθείς...?
Τώρα είσαι εξαφανισμένη από προσώπου γης, φοβούμενη την αυτόφωρη διαδικασία, νααα σου πάει τώρα. Πριν κάποιους μήνες είχες κάνει σπίτι σου το Αστυνομικό Τμήμα και κατάθετες μηνυτήριες αναφορές εις βάρος αυτών που ζητούσαν με αγωνία το δίκιο τους !
Δεν είμαι απ' αυτούς που κραυγάζουν " ο βασιλιάς απέθανε ..Ζήτω ο βασιλιάς", το ζούμε κι αυτό καθημερινά από τα ηλεκτρονικά γραφόμενα, αλλά δυστυχώς εσύ και κάτι όμοιοι σου βουλιάξατε το καράβι και τον καπετάνιο που νόμιζε ότι ήταν βασιλιάς...!
Β.Γ.

δημοσίευσε ...