Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - 6:00 μ.μ - ΠΛ. ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ.

































                              Αθήνα, 21 Μαρτίου 2011
 Αριθμ. Πρωτ.: 338
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.) ανακοινώνει τη συμμετοχή της στο Πανεργατικό Συλλαλητήριο που διοργανώνουν η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και η Γ.Σ.Ε.Ε. την ΤΡΙΤΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011, στις 6.00 το απόγευμα, στην Αθήνα – Πλατεία Κλαυθμώνος.

Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί εν’ όψει της Συνόδου κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία αναμένεται να εγκρίνει το νεοφιλελεύθερο Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας που προκρίνει τη σκληρή λιτότητα και τον περαιτέρω περιορισμό των δικαιωμάτων των εργαζομένων, προς όφελος του κεφαλαίου και των τραπεζιτών.

Μισθωτοί και συνταξιούχοι, που εδώ και ένα χρόνο βιώνουν  το «βάρβαρο» μνημόνιο της κυβέρνησης και της τρόικας θα βρεθούν αντιμέτωποι με ακόμη πιο σκληρά και επώδυνα μέτρα. Αντιδρούν λοιπόν στη λήψη νέων μέτρων τα οποία θα βυθίσουν την κοινωνία στην εξαθλίωση και τη φτώχια, όπως και στο ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, μαζί με τους συναδέλφους στο Δημόσιο και τον Ιδιωτικό Τομέα αντιστέκονται στη νεοφιλελεύθερη πολιτική της ισοπέδωσης των πάντων και ενώνουν τις φωνές τους, στο ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ της ΤΡΙΤΗΣ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011, ενάντια στις αποφάσεις και τις δεσμεύσεις «στραγγαλισμού» του Ελληνικού λαού.

 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

δημοσίευσε ...