Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ (14-4-2011)                                                                                 Αθήνα, 12 Απριλίου 2011

                                                                                 Αριθμ. Πρωτ.: 413                                                                                 Προς:
                                                                                 Συλλόγους – Μέλη
                                                                                 της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.


ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΕΜΠΤΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011


Συνάδελφοι,

Το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στη συνεδρίασή του την ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 αποφάσισε την προκήρυξη 24ΩΡΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ την ΠΕΜΠΤΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 στους Ο.Τ.Α. και στις Δημοτικές Επιχειρήσεις για τους εργαζόμενους με σχέση εργασίας ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ή ΕΡΓΟΥ και 4ΩΡΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 7.30 π.μ. έως τις 11.30 π.μ. για το υπόλοιπο προσωπικό, ημέρα συζήτησης της υπόθεσης των συμβασιούχων στην ολομέλεια του Αρείου Πάγου.

Με την απόφασή του το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α., εκφράζει τη συμπαράστασή του στον αγώνα των συμβασιούχων που διεκδικούν τη μετατροπή των συμβάσεων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες σε ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ με ταυτόχρονη κατάργηση του θεσμού των εκτάκτων για να μπει ένα τέλος στην πολύχρονη ομηρία τους.

Η Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. καλεί όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετέχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις και στην συγκέντρωση στις 8.00 το πρωί έξω από τον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 121 – Αθήνα) όπου συζητείται στην ολομέλεια του δικαστηρίου η υπόθεση των συμβασιούχων.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
 Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

          Ο Πρόεδρος                        Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας

 Θέμης Μπαλασόπουλος                  Ιωάννης Τσούνης


--- -------------------------------------------------------------------------
                 Α Δ Ε Δ Υ

Αθήνα, 11 Απριλίου 2011

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ & ΨΥΛΛΑ 2
105 57 - ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 213 1616900
 Fax: 210 3246165
Αριθμ. Πρωτ.: 135


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Για τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων.

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. προκηρύσσει 24ωρη απεργία για όλους τους συμβασιούχους του Δημοσίου, την Πέμπτη 14 Απριλίου 2011, ημέρα συζήτησης της υπόθεσης των εκτάκτων στον Άρειο Πάγο και καλεί σε συγκέντρωση στις 8.00 το πρωί έξω από τον Άρειο Πάγο.
Η υποστήριξη του αγώνα για τη μετατροπή των προσχηματικών και καταχρηστικών συμβάσεων (έργου, ορισμένου χρόνου, stage κ.λ.π.) εργαζομένων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, σε συμβάσεις Αορίστου Χρόνου, συνδέεται άμεσα με την αποτελεσματική λειτουργία των Δημοσίων Υπηρεσιών και την κάλυψη των αναγκών του πολίτη.
Ειδικά στο σημερινό περιβάλλον, το οποίο χαρακτηρίζεται από μαζικές συνταξιοδοτήσεις και πάγωμα των προσλήψεων, η μετατροπή των συμβάσεων αυτών σε Αορίστου Χρόνου, θεωρείται απολύτως αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία των Δημοσίων Υπηρεσιών και αποτελεί υπόθεση όλων των εργαζομένων, αλλά και της κοινωνίας.
Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλύπτει τις Ομοσπονδίες και τους Πρωτοβάθμιους Συλλόγους που θα αποφασίσουν στάσεις εργασίας την Πέμπτη 14 Απριλίου 2011 από 7.30 π.μ. έως 11.30 π.μ. για την οργάνωση και τη μαζική συμμετοχή και των μονίμων στη συγκέντρωση.
Όλοι και όλες με δυναμική, ενότητα και αλληλεγγύη.
ΠΕΜΠΤΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 και ώρα 8.00 π.μ. στον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.
Από  την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

δημοσίευσε ...