Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Η «παράταση» της κυβέρνησης για τους εργαζόμενους με συμβάσεις Covid αποδεικνύεται απάτη!


 

Δελτίο Τύπου από το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ για την κακοστημένη παράσταση Βορίδη - Πατούλη

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ!!

Μόλις λίγες μέρες κράτησε η κακοπαιγμένη παράσταση του περιφερειάρχη Πατούλη  και του υπουργού Βορίδη. Η δήθεν λύση της παράτασης που δόθηκε λίγες ώρες πριν τη συγκέντρωση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ και της Παναττικής Επιτροπής Εργαζομένων COVID, αποδεικνύεται μια απάτη.

 


 

Σχεδιασμός τους είναι οι απολύσεις. Να ξεμπερδεύουν με τους εργαζόμενους covid. Πρώτα θύματα οι εκατοντάδες εργαζόμενοι που πλησιάζουν το 24μηνο. Συγκεκριμένα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Διευθυντή του Γραφείου του Υπουργού μας δήλωσε ότι όποιος εργαζόμενος μία μέρα πριν κλείσει το 24μήνο θα απολύεται.

 

Είναι προκλητικοί και απαράδεκτοι. Είναι ορκισμένοι εχθροί των εργαζομένων. Σκοπός και στόχος τους είναι η καταπάτηση των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων των εργαζομένων με απώτερο στόχο την κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Αυτό που επιδιώκουν είναι η παρά πέρα απαξίωση των υπηρεσιών για να διεισδύσουν πιο εύκολα οι εργολάβοι που καραδοκούν έξω από τα δημαρχεία και τη περιφέρεια. Για αυτούς δουλεύουν.

Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα υλοποιήσουν την βάρβαρη πολιτική τους. Οι εργαζόμενοι δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα. Αύριο Τρίτη 15 του Μάρτη θα συνεδριάσει έκτακτα η Διοίκηση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ μαζί με την Παναττική Επιτροπή για να σχεδιάσουν τις περαιτέρω αγωνιστικές κινήσεις. Παράλληλα καλούμε όλα τα σωματεία του κλάδου να πρωτοστατήσουν για να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος από τους δήμους και τη περιφέρεια.  Δεν δεχόμαστε ούτε μια απόλυση. Κατάργηση τώρα όλων των ελαστικών σχέσεων εργασίας και μετατροπή των όλων συμβασιούχων σε αορίστου χρόνου.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ

 

δημοσίευσε ...