Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

"κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι" ???










"κλεμμένο" από : aftodioikisi.gr

Σγουρός όπως... Χιωτάκης; 

Μπορεί να έφυγε, ωστόσο, ουσιαστικά παραμένει.

 Ο λόγος για το δήμαρχο Κηφισιάς Νίκο Χιωτάκη, τον τέως πρόεδρο του ΕΔΣΝΑ, ο οποίος είναι και επισήμως ο διατάκτης* του νέου προέδρου του Συνδέσμου (ΕΔΣΝΑ, πλέον) του Γιάννη (του Σγουρού).
Ο Σγουρός είναι η συνέχεια του Χιωτάκη, λένε οι εργαζόμενοι στο Σύνδεσμο, που σήμερα πραγματοποιούν 24ωρη απεργία και κρατούν κλειστό το ΧΥΤΑ Φυλής. Δεν έχει κάνει τίποτε τρεις μήνες τώρα, και επιπλέον προσπαθεί να απαξιώσει τον ΕΣΔΝΑ.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα που αναφέρουν είναι μηχανήματα του ΕΣΔΝΑ (τέσσερις μεγάλες και δύο μικρές μπουλντόζες που χρησιμοποιούνται για το θάψιμο των απορριμμάτων) στο ΧΥΤΑ Φυλής. Επί Χιωτάκη μπήκαν στην... 
 εφεδρεία, επειδή -όπως ισχυριζόταν- δεν υπάρχουν ανταλλακτικά, και παραμένουν έτσι και επί διοικήσεως Σγουρού, με αποτέλεσμα στον ΕΣΔΝΑ να λειτουργούν τα μηχανήματα των ιδιωτών, με ό,τι αυτό σημαίνει για τον προϋπολογισμό τού Συνδέσμου, τον επιβεβαρυμένο προϋπολογισμό.

* Με την υπ' αριθµ. 02/12 απόφαση του δ.σ. του Ε∆ΣΝΑ εξουσιοδοτείται ο δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, μέλος του δ.σ., για την υπογραφή των Αποφάσεων Ανάληψης Υποχρέωσης του Συνδέσμου.

δημοσίευσε ...