Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Υπό την πίεση των κινητοποιήσεων αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλιού Περάματος



"Οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Περάματος συνεχίζουν την αποχή από την εργασία τους λόγω μη καταβολής των δεδουλευμένων τους. 
Σήμερα "επιδόθηκαν" σε αγώνα ενημέρωσης των συνδημοτών τους κάνοντας γνωστό το οξύ πρόβλημα που αντιμετωπίζουν από την καθυστέρηση πληρωμής των δεδουλευμένων ημερομισθίων τους, αλλά και από την απαξίωση που δέχονται από τη Δημοτική Αρχή που αρνείται να τους ορίσει την ημερομηνία  πληρωμής.
Παράλληλα αναβλήθηκε κάτω από την πίεση των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στην Καθαριότητα, η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αποφεύγοντας έτσι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι να έρθουν σε αντιπαράθεση με τους εργαζόμενους και να εξηγήσουν τη δεινή οικονομική θέση που έχει περιέλθει ο Δήμος.
Οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται μέχρι ...νεωτέρας, όπως γνωστοποιεί ο Πρόεδρος των εργαζομένων στην Καθαριότητα του Δ. Περάματος κ.Παναγιώτης Σαράντος" :

"Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των εργαζόμενων της Καθαριότητας του Δήμου Περάματος μέχρι νεωτέρας.Σήμερα οι εργαζόμενοι μοιράζανε στον κόσμο καταγγελία με την οποία εξηγούν τον λόγο Αποχής από την εργασία τους.Το προγραμματισμένο για σήμερα ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΑΝΑΒΛHΘΗΚΕ λόγω των κινητοποιήσεων,και για αυτό θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους δημότες.
Εμείς όμως θέλαμε να έρθουμε αντιμέτωποι με όλους τους Δημοτικούς Σύμβουλους και πρώην Δημάρχους για να μας εξηγήσουν για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ που έχει περιέλθει ο ΔΗΜΟΣ.
Μετά από πρωινή συνάντηση με τον Δήμαρχο ουδέν νεότερο είχαμε για την εξέλιξη της πληρωμής!!!
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!"
 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ  - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Δ. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
 
Συνδημότες - Συνδημότισσες

Για άλλη μια φορά αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ενημερώσουμε για τα προβλήματα που βιώνουμε ως εργαζόμενοι στο Δήμο Περάματος,Εκτός από τα συνολικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όχι μόνο εμείς αλλά και εσείς με την ακρίβεια χαράτσια και άλλα πολλά έχουμε και τα ιδιαίτερα εξαιτίας της κακής οικονομικής κατάστασης του Δήμου μας για την όποια όμως ΔΕΝ ευθυνόμαστε εμείς οι εργαζόμενοι.Η αναξιοπιστία λόγων και έργων της δημοτικής αρχής σε οφειλές της στους εργαζόμενους και στην εξυπηρέτηση των πολιτών έχει ξεπεράσει κάθε όριο ακόμα και αυτό της νομιμότητας.
Εμείς ως εργαζόμενοι αλλά και δημότες αυτής της πόλης δεκατέσσερις μήνες προσπαθούμε να ενεργοποιήσουμε την δημοτική αρχή να αλλάξει την ανεύθυνη και επικίνδυνη πολιτική της έτσι ώστε να μην βιώνουμε καταστάσεις του παρελθόντος.
Δυστυχώς το μόνο που μας δίνουν είναι ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΕΞΑΘΛΙΟΝΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ με σκοπό ξεκάθαρο να προχωρήσουν σε συμφωνίες με ΙΔΙΩΤΕΣ όχι για να εξυπηρετήσουν τον εργαζόμενο και τον πολίτη αλλά ίσως κάποιοι για προσωπικά τους συμφέροντα.
ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΔΡΟΜΟ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ. 
Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι για τα χρέη τα δάνεια και την κακοδιαχείριση δεν ευθυνόμαστε εμείς, Συνδημότες - Συνδημότισσες δεν ζητάμε να μας χαριστεί τίποτα ζητούμε απλά το αυτονόητο
 ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ. 
Ζητούμε την κατανόηση σας και την συμπαράσταση σας , Απαιτούμε από την δημοτική αρχή να σταθεί υπεύθυνα απέναντι στις δικές της υποσχέσεις, Εμείς σε αυτούς που λένε για όσους ευθύνονται για τα χρέη του δήμου να πηγαίνουν σπίτι τους ? Ή ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ...............

δημοσίευσε ...