Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Συμπαράσταση της ΠΟΕ - ΟΤΑ στους απλήρωτους εργαζόμενους του Δ. Περάματος




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. 


Που εκφράζει τη συμπαράστασή της στους Εργατοϋπαλλήλους του Δήμου Περάματος που βρίσκονται σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις για την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους.


                                      
Αθήνα, 14 Μαρτίου 2012
Αριθμ. Πρωτ.: 354


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εκφράζει τη συμπαράστασή της στους εργατοϋπαλλήλους του Δήμου Περάματος που με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του «Επαγγελματικού Σωματείου Ι.Δ. & Δ.Δ. Δήμου Περάματος» βρίσκονται σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις για την ΑΜΕΣΗ καταβολή των δεδουλευμένων.

Η Δημοτική Αρχή θα πρέπει να δώσει άμεσα λύση, καθώς οι εργαζόμενοι του Δήμου Περάματος δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο την ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική  λιτότητας της κυβέρνησης και του Δ.Ν.Τ. αλλά και την πάγια τακτική του Δήμου Περάματος, που εκτός του ότι τους αφήνει απλήρωτους, κινδυνεύουν να μείνουν και ανασφάλιστοι, αφού τα τελευταία 10 χρόνια ενώ παρακρατούνται οι εισφορές τους για τα ασφαλιστικά Ταμεία, αυτές δεν αποδίδονται στα Ταμεία  (Τ.Α.Δ.Κ.Υ. και Τ.Υ.Δ.Κ.Υ.).

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί την κυβέρνηση να δώσει λύση στο πρόβλημα των εργαζομένων του Δήμου Περάματος αλλά και να αναζητήσει τους υπεύθυνους της «κατάχρησης» των ασφαλιστικών εισφορών τους, καθώς και για ποιους λόγους, ενώ παρακρατούνται από τις αποδοχές των εργαζομένων δεν αποδίδονται στα Ασφαλιστικά Ταμεία, και που έχουν χρησιμοποιηθεί.

Ο αγώνας των εργαζομένων του Δήμου Περάματος είναι αγώνας ΟΛΩΝ των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που στερούνται το δικαίωμα στη δουλειά και διεκδικούν αξιοπρεπείς αμοιβές και Ο.Τ.Α. με Δημόσιο και Κοινωνικό χαρακτήρα.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
        Ο Πρόεδρος          Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος     Ιωάννης Τσούνης


δημοσίευσε ...