Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Καταγγελία της ΠΟΕ - ΟΤΑ για προσπάθεια ιδιωτικοποίησης της Καθαριότητας στο Δήμο Ερμιονίδας



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. 
Στους Συλλόγους -  Μέλη της, που καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή Ερμιονίδας για την προσπάθεια Ιδιωτικοποίησης της Καθαριότητας. 


Αθήνα, 27 Μαρτίου 2012
Αριθμ. Πρωτ.: 448






ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι,

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή Ερμιονίδας του Νομού Αργολίδας που προχωρά στην ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας του Δήμου.
Για την υλοποίηση του στόχου της προχωρά την ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 σε ανοικτό Δημόσιο διαγωνισμό για την ανάθεση της αρμοδιότητας σε ιδιώτες.
Η Δημοτική Αρχή της Ερμιονίδας και αυτή με άλλοθι την έλλειψη προσωπικού στην υπηρεσία καθαριότητας, επιλέγει την κατάργηση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα της υπηρεσίας και την οικονομική επιβάρυνση των δημοτών.
Και αυτή η Δημοτική Αρχή επιλέγει τον εύκολο δρόμο της ιδιωτικοποίησης αντί να αγωνιστεί μαζί με τους εργαζόμενους για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού και την ενίσχυση των υπηρεσιών των Δήμων.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στηρίζει την αγωνιστική κινητοποίηση του Συλλόγου Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση του Νομού Αργολίδας την ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 στις 12.00 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Ερμιονίδας (Κρανίδι) που με τη μαζική και δυναμική συμμετοχή τους θα αποτρέψουν την πραγματοποίηση του διαγωνισμού.
Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση σε όλη τη χώρα είναι αποφασισμένοι με κάθε τρόπο να αγωνιστούν για να αποτρέψουν κάθε προσπάθεια ιδιωτικοποίησης αρμοδιοτήτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
        Ο Πρόεδρος          Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας

 Θέμης Μπαλασόπουλος   Ιωάννης Τσούνης

δημοσίευσε ...