Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

«Σώζουν» την αξιοπρέπεια των αιρετών και λοιδορούν τους εργαζόμενους - Δύο μέτρα και δύο σταθμά για το τεκμήριο της αθωότητας

Η ανάγκης προστασίας των ατομικών δικαιωμάτων και του κινδύνου να τρωθεί η φήμη και το κύρος τους, δεν είναι μόνο δικαίωμα των αιρετών αλλά και των εργαζομένων, κύριοι υπουργοί.

Η άθλια προπαγάνδα των χιλιάδων επίορκων που χρησιμοποίησαν για να απαξιώσουν στα μάτια της κοινωνίας τους εργαζόμενους του δημόσιου τομέα με σκοπό την εξαφάνιση τους,  έχει καταπέσει παταγωδώς. Επίορκη είναι η ίδια η κυβέρνηση με τα πολιτικά εγκλήματα που συντελεί εφαρμόζοντας την μνημονιακή πολιτική που την διατάζουν τρόικα και κεφάλαιο.

Προσπαθεί με άνιση μεταχείριση να σώσει το κύρος των αιρετών όταν την ίδια στιγμή σπιλώνοντας την αξιοπρέπεια των εργαζομένων, τους ρίχνει στην απόγνωση της υποχρεωτικής αργίας ενώ δεν έχουν τελεσιδικήσει οι υποθέσεις τους.    

Έγγραφο της ε/ε της ΠΟΕ-ΟΤΑ στους υπουργούς Εσωτερικών, Δικαιοσύνης και Διοικητικής Μεταρρύθμισης για το άρθρο 24 του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών «θέματα οργάνωσης και λειτουργίας Ο.Τ.Α» για το τεκμήριο αθωότητας των αιρετών.

δημοσίευσε ...