Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΠΟΕ-ΟΤΑ: «να τους υποδεχτούμε όπως τους αξίζει» - ΑΔΕΔΥ: Διαμαρτυρία για την πολιτική της Ε.Ε

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ με την παρακάτω ανακοίνωση της συμμετέχει στην αυριανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας, Τρίτη 1 Απριλίου 2014 στις 6.00 το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνος, με αφορμή την σύνοδο των υπουργών οικονομικών της Ε.Ε (ECOFIN) στο Ζάππειο και καλεί τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση σε μαζική και δυναμική παρουσία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΡΙΤΗ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 – 6.00 μ.μ.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ – ΠΛ. ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ

          Η κατάθεση και ψήφιση του πολυνομοσχεδίου την Κυριακή το βράδυ, με οριακή πλειοψηφία, διαμορφώνει την ένταση της επίθεσης της συγκυβέρνησης και της τρόικα ενάντια στους εργαζόμενους και την κοινωνία συνολικά.

Οι ρυθμίσεις του πολυνομοσχεδίου προβλέπουν νέες δυσμενείς ρυθμίσεις στα εργασιακά, ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά δικαιώματα των εργαζομένων και υπηρετούν σαφώς το μνημόνιο και τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.

Οι ρυθμίσεις τους αφορούν κάθε κοινωνική και επαγγελματική ομάδα. Κανένας πλέον δεν έχει τη δυνατότητα να γλυτώσει από μόνος του την επίθεση που δεχόμαστε ΟΛΟΙ.

Μπροστά στην αγριότητα της επίθεσης που δεχόμαστε δεν μπορούμε και δεν πρέπει να μένουμε απλοί παρατηρητές των εξελίξεων. Χρειάζεται η συστράτευση ΟΛΩΝ μας και η μαζική, δυναμική συμμετοχή μας.

Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν προβλήματα σε όλους (φόβος, ανασφάλεια, περικοπή αποδοχών κ.λπ.). Αυτά όμως δεν μπορεί και δεν πρέπει να κάμψουν την αντίστασή μας, την αποχή από κινητοποιήσεις ενάντια στην πολιτική την εξαθλίωσης και της ισοπέδωσης των πάντων.

Πρέπει με κάθε τρόπο να εντείνουμε την παρουσία μας και τη συμμετοχή μας για να ανατρέψουμε και την πολιτική τους αλλά και την αρνητική κατάσταση που επικρατεί.

Πρέπει να υπερβάλλουμε ΟΛΟΙ τον εαυτόν μας, να αφήσουμε στην άκρη φόβους, άλλοθι και δικαιολογίες αλλά και δικαιολογημένες ενστάσεις.

Ας αποτελέσει η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ την ΤΡΙΤΗ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014, την αφετηρία ενός διαρκή αγώνα. Γι’ αυτό η μαζική μας παρουσία στην Πλατεία Κλαυθμώνος-Αθήνα, στις 6.00 το απόγευμα, ημέρα έναρξης της διήμερης συνόδου των Υπουργών Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ECOFIN), είναι υποχρέωση ΟΛΩΝ μας. Πρέπει να τους «υποδεχτούμε» όπως πραγματικά τους αξίζει.

Τη συγκέντρωση οργανώνουν από κοινού η ΑΔΕΔΥ με το Εργατικό Κέντρο της Αθήνας , το ΤΕΕ, τον ΠΦΣ και το ΦΣΑ.


Η Ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ ΕΔΩ
 
Το κάλεσμα της Μαχητικής Εργατοϋπαλληλικής Ταξικής Ανατροπής (ΜΕΤΑ)
ΜΕΤΑ: ΟΛΟΙ στην πλ. Κλαυθμώνος (1/4/2014) 6.00μ.μ....

δημοσίευσε ...