Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Στις συκοφαντίες απαντάμε με πράξεις...

Αντί απαντήσεως στις εμετικές ανακοινώσεις του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Πειραιά οι οποίες δεν μας αγγίζουν και έχουν σαφώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που ευελπιστούν οι συντάκτες τους, παραθέτουμε το έγγραφο - εντολή για την εφαρμογή προληπτικής ιατρικής και εμβολιασμών σε όλο το εργατοτεχνικό προσωπικό του Δήμου Πειραιά σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
Αξίζει δε να τονίσουμε ότι για πρώτη φορά από την δημοσίευση της ΚΥΑ 53361/2-10-2006, που προβλέπει τις ετήσιες προληπτικές ιατρικές εξετάσεις για τους εργαζόμενους, Δημοτική Αρχή Πειραιά προχωρά την διαδικασία.
Ωστόσο επειδή εντολές έχουμε δει πολλές φορές να τις παίρνει ο άνεμος, περιμένουμε την άμεση εφαρμογή της, ενώ παραμένει σε εκκρεμότητα η καταβολή σε χρήμα για τα ΜΑΠ που δεν χορηγήθηκαν τα έτη 2012-2016. 

"Δεν παν να μας χτυπάν ....εμείς συνεχίζουμε 
να παλεύουμε και να διεκδικούμε"

Υ.Γ. Η αριθμητική εκπροσώπηση ενός Σωματείου Εργαζομένων σε Συνέδριο της Ομοσπονδίας θα είχε μια ιδιαίτερη σημασία όταν οι εκπρόσωποι "σταυρώσουν" και μια κουβέντα για τα προβλήματα των εργαζομένων καταθέτοντας θέσεις και προτάσεις γι' αυτά, αντί να επιλέξουν τον συνδικαλιστικό τουρισμό ..... στα χωριά και τα αξιοθέατα της Ηπείρου!!!

Το έγγραφο - εντολή της Δημοτικής Αρχής ΕΔΩ

Βασίλης Γκιτάκος  

δημοσίευσε ...