Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Η δημοτική αρχή Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας σέρνει στα δικαστήρια τους συνδικαλιστές για να δώσει τον ηλεκτροφωτισμό στους εργολάβους


 

Δελτίο Τύπου του Συνδικάτου ΟΤΑ Ν. Αττικής

Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.

Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Μετά τις πιέσεις, τις μεθοδεύσεις, τους εκβιασμούς ήρθε και η τρομοκρατία από τη Δημοτική Αρχή της Νέας Φιλαδελφείας Χαλκηδόνας. Συγκεκριμένα η Δημοτική Αρχή του κυρίου Βούρου σέρνει στα δικαστήρια το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου επειδή οι συνάδελφοι οργανωμένα μέσα από το σωματείο τους δίνουν αγώνα εδώ και καιρό ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του ηλεκτροφωτισμού. Αυτόν τον αγώνα επιδιώκει να ποινικοποιήσει η Δημοτική Αρχή.

Ο κατά τα άλλα «ανεξάρτητος» κύριος Βούρος τσεκουρώνει τους δημότες και τις μικροεπιχειρήσεις δίνοντας γη και ύδωρ στους επιχειρηματικούς ομίλους γιατί είναι στοιχισμένος με τη κυβερνητική πολιτική και την πολιτική της ευρωπαϊκής ένωσης.

Το ζήτημα των ιδιωτικοποιήσεων είναι ζήτημα που θα πρέπει να απασχολεί όλο το λαό. Αφορά και τους ίδιους τους εργαζόμενους, αλλά πάνω από όλα τους δημότες αφού αυτοί θα καλεστούν να πληρώσουν το μάρμαρο.

Δεν θα περάσει. Απαιτούμε τώρα από τη Δημοτική Αρχή να σταματήσει τις απειλές και την τρομοκρατία, αλλά και να σταματήσει κάθε διαδικασία ιδιωτικοποίησης της υπηρεσίας του ηλεκτροφωτισμού. 

Καλούμε τους συναδέλφους μας να μην υποκύψουν στη τρομοκρατία και τις πιέσεις της δημοτικής αρχής αλλά αντίθετα να συνεχίσουν τον αγώνα τους ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις.

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ εκφράζει τη συμπαράσταση του και την αλληλεγγύη του και καλεί όλα τα συνδικαλιστικά στελέχη αλλά και όλους τους συναδέλφους να πάρουν μαζικά μέρος στη παράσταση διαμαρτυρίας στα δικαστήρια της Ευελπίδων αύριο Παρασκευή 3/9/2021 στις 12 το μεσημέρι. 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ 


 

δημοσίευσε ...