Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.



Αθήνα, 17 Ιανουαρίου 2011

Αριθμ. Πρωτ.: 57

Προς:
Συλλόγους – Μέλη
της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.



ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ Δ.Σ.

ΤΡΙΤΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 – 9.00 ΤΟ ΠΡΩΪ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ATHENS IMPERIAL» - ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ


Συνάδελφοι,

Με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας έχει προγραμματισθεί η πραγματοποίηση Πανελλαδικής Σύσκεψης των Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων – Μελών της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Η Πανελλαδική Σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την ΤΡΙΤΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 στις 9.00 το πρωί, στο Ξενοδοχείο «ATHENS IMPERIAL» (Αχιλλέως & Μεγάλου Αλεξάνδρου – Πλατεία Καραϊσκάκη – Αθήνα).

Θέματα συζήτησης στην Πανελλαδική Σύσκεψη είναι τα πιο κάτω:

1. Η αντιμετώπιση της προσπάθειας σε Πανελλαδικό επίπεδο πλέον, της εκχώρησης της Διαχείρισης των Στερεών Αποβλήτων σε ιδιώτες.

2. Η ουσιαστική κατάργηση των δικαιωμάτων μας στην Υγειονομική και Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από το σχέδιο Νόμου που προωθεί η κυβέρνηση για τη σύσταση «Οργανισμού Παροχών Υγείας».

3. Η καταγραφή και αντιμετώπιση των προβλημάτων από την εφαρμογή του Ν. 3852/2010 «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» και η υπεράσπιση του Δημόσιου και Κοινωνικού Χαρακτήρα των υπηρεσιών των Ο.Τ.Α

4. Η μη καταβολή των αποδοχών σε εκατοντάδες εργαζόμενους των Ο.Τ.Α. αλλά και οι απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων που για πολλά χρόνια εργάζονται σε σημαντικές υπηρεσίες των Ο.Τ.Α.

5. Το πλαίσιο διεκδικήσεων και ο τρόπος επίλυσης των προβλημάτων του κλάδου. Προγραμματισμός δράσης της Ομοσπονδίας.

Την επόμενη ημέρα (ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011) έχει προγραμματισθεί συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας όπου και θα παρθούν οι ανάλογες αποφάσεις.

Συνάδελφοι,

Η ολοκλήρωση των διαδικασιών στο σύνολο των εργαζομένων μέσα από Γενικές Συνελεύσεις, Συγκεντρώσεις, Περιοδείες κ.λ.π., αλλά και η μαζική συμμετοχή των Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων – Μελών, είναι η μόνη εγγύηση για να αντιμετωπίσουμε τη νέα ολομέτωπη επίθεση που αναμένεται να δεχθούμε το επόμενο χρονικό διάστημα στα δικαιώματά μας.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Ο Πρόεδρος                                              Ο Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος                            Γιώργος Καταχανάς

δημοσίευσε ...