Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

ΣΟΜΕΔΠ: Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης (εκλογοαπολογιστική)


 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το σωματείο είναι το κοινό μας σπίτι. Με την συμμετοχή όλων στη λειτουργία και τη δράση του, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Μπορούμε να υψώσουμε τείχος στην αντεργατική πολιτική και την αυθαιρεσία της κυβέρνησης και των δημάρχων και να ανοίξουμε δρόμο για την ικανοποίηση των δικών μας αναγκών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Οδηγών Μηχανικών και Εργατοτεχνιτών Δήμου Πειραιά σας προσκαλεί σε τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 10:00 το πρωί στο χώρο του αμαξοστασίου του Δήμου Πειραιά (Ρετσίνα 45).

Σε περίπτωση μη απαρτίας η τακτική συνέλευση θα επαναληφθεί την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Σε περίπτωση μη απαρτίας και της δεύτερης επαναληπτικής η τακτική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου στις 10:00 το πρωί στον χώρο του αμαξοστασίου του Δήμου Πειραιά (Ρετσίνα 45).

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1)   Ενημέρωση και συζήτηση για το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας και των προβλημάτων του κλάδου.

2)   Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης.

3)   Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τις αρχαιρεσίες εκλογής μελών Α) του Διοικητικού Συμβουλίου, Β) Ελεγκτικής Επιτροπής, Γ) Αντιπροσώπων για το συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

4)   Ορισμός ημερομηνίας Αρχαιρεσιών για την ανάδειξη μελών Α) Διοικητικού Συμβουλίου, Β) Ελεγκτικής Επιτροπής, Γ) Αντιπροσώπων για το συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Στην Συνέλευση θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας μετάδοσης της πανδημίας.



δημοσίευσε ...