Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Η μαζική συμμετοχή στις εκλογές του Συνδικάτου δίνει απάντηση σε όσους θέλουν τα σωματεία "διαδικτυακές πύλες" και στο "γύψο"

 


ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!

Με αύξηση κατά 28% της συμμετοχής και ψήφους που ξεπέρασαν τις 2.000 ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες του Συνδικάτου μας την Παρασκευή 19 Νοέμβρη.  

Χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους με κάθε σχέση εργασίας που έκαναν δική τους υπόθεση την επιτυχία της εκλογικής μάχης. Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε τους συναδέλφους, που έκαναν το βήμα, και για πρώτη φορά ψήφισαν στο Συνδικάτο μας. Δώσατε δύναμη στη δική σας δύναμη, βάλατε ένα λιθαράκι για την ανασύνταξη του κινήματος.

Με τη συμμετοχή σου έδωσες νέα πνοή στον αγώνα για τα δικά μας δικαιώματα τον 21ο αιώνα, για μόνιμη και σταθερή εργασία, αυξήσεις στους μισθούς, μείωση του εργάσιμου χρόνου, ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, μείωση των ορίων συνταξιοδότησης, αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία και παιδεία. Έστειλες μήνυμα απειθαρχίας στην κρατική τρομοκρατία και παρέμβαση στη συλλογική δράση των εργαζομένων.

Έδωσες αποφασιστική απάντηση στην παρέμβαση των δημοτικών αρχών και του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού που με καθημερινή, συχνά συνδυασμένη,  παρέμβαση επιδίωξε να σε τρομοκρατήσει και να σε αποτρέψει από τη συμμετοχή. Η άθλια προπαγάνδα τους έπεσε στο κενό γιατί εσύ καθημερινά βιώνεις τις συνέπειες των πολιτικών διεύρυνσης της επιχειρηματικής λειτουργίας των δήμων και της περιφέρειας.

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ μας αναγνωρίζεται σήμερα από όλο και περισσότερους εργαζομένους ως το αποκούμπι τους απέναντι στις αντεργατικές πολιτικές των δημοτικών, των περιφερειακών αρχών και της κυβέρνησης. Με νέες δυνάμεις, από τη δική σου στήριξη, θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας ώστε η δράση μας να συντονίζεται με τα σωματεία των δήμων και της περιφέρειας, με συνδικάτα άλλων κλάδων, να αποκτάει πανελλαδικό πανεργατικό χαρακτήρα, να προσανατολίζει τον αγώνα ενάντια στο σάπιο σύστημα που ζούμε και στο εχθρικό κράτος για τα συμφέροντα όλων των εργαζομένων που δουλεύουμε, ώστε να είναι αποτελεσματική, να βάζει εμπόδια στις αντεργατικές πολιτικές, να αποσπάει κατακτήσεις.

Με αισιοδοξία και μαχητικότητα προετοιμάζουμε το κλάδο μας για απεργία απέναντι στο νόμο έκτρωμα Χατζηδάκη βάζοντας στο προσκήνιο τις δικές μας ανάγκες. 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ

δημοσίευσε ...