Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Παναττική συγκέντρωση Σχολικών Φυλάκων 26/11/2013 στο Υπ.Δ.Μ.Η.Δ

Ο αγώνας για την κατάργηση των διαθεσιμοτήτων – απολύσεων και ενάντια στην μνημονιακή πολιτική συνεχίζεται μέσα από τα συνδικάτα.

Αυτόκλητοι «σωτήρες» που ξαφνικά βρήκαν το δρόμο του αγώνα και προσπαθούν να διασπάσουν το εργατικό κίνημα και να το απομονώσουν, χρησιμοποιώντας «χρυσαβγίτικη ρητορική» και τσουβαλιάζοντας  το συνδικαλιστικό κίνημα  στο «όλοι ίδιοι είναι», εξυπηρετούν τα συμφέροντα του συστήματος και όχι των εργαζομένων.

Παναττικό κάλεσμα Σχολικών Φυλάκων για συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Διοικητικής «Απορρύθμισης» και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, απευθύνει η ΠΟΕ-ΟΤΑ με την παρακάτω ανακοίνωση για την Τρίτη 26 Νοέμβρη 2013 και ώρα 9.00 το πρωί.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ αναφέρει       

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ
ΤΡΙΤΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 – 9.30 το πρωί 

Μετά την τελευταία συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχελάκη την ημέρα της Πανελλαδικής Συγκέντρωσης των Σχολικών Φυλάκων  (Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013), κατά τη διάρκεια της οποίας κατέστη σαφές ότι ένα πολύ μικρό ποσοστό των διαθέσιμων Σχολικών Φυλάκων θα μετακινηθεί, κλιμακώνουμε τις παρεμβάσεις μας. 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. μετά και από εισήγηση της Γραμματείας των Σχολικών Φυλάκων προκηρύσσει ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Σχολικών Φυλάκων την ΤΡΙΤΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013, στις 9.30 το πρωί, έξω από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης (Βασ. Σοφίας 15-Αθήνα). 

Τα ψέματα και η παραπληροφόρηση που διάφοροι «αυτόφωτοι σωτήρες» διασπείρουν τελείωσαν!!! 

Μόνο η καθημερινή, συντονισμένη και ενωτική αντίδρασή μας μπορεί να φέρει αποτέλεσμα για να μην βρεθεί κανένας Σχολικός Φύλακας στην απόλυση και στην ανεργία.
 
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΣΤΙΣ 9.30 ΤΟ ΠΡΩΙ.

 Η ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ σε μορφή Word ΕΔΩ

δημοσίευσε ...