Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Εισαγγελέας στην ΕΡΤ (τώρα) - Αστυνομική εισβολή από την πίσω πλευρά του Ραδιομεγάρου.

Επιχείρηση της αστυνομίας για την εκκένωση του κτιρίου της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, το οποίο εδώ και μήνες ήταν υπό κατάληψη, έγινε στις 4.20 σήμερα τα ξημερώματα.

Αστυνομικοί των ΜΑΤ και από άλλες υπηρεσίες, παρουσία εισαγγελέα, κύκλωσαν στην κυριολεξία το κτίριο και ζήτησαν απ΄όσουν ήταν μέσα ν΄ αποχωρήσουν.

Στην επιχείρηση πήραν μέρος δέκα διμοιρίες των ΜΑΤ, οι οκτώ από τις οποίες αναπτύχθηκαν περιμετρικά του κτιρίου και δύο μπήκαν μέσα στο κτίριο.

Αγωνιώδεις εκκλήσεις των εργαζομένων που βρίσκονταν εκεί, για συμπαράσταση από τον κόσμο. To μήνυμα που μεταδίδουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, μέσω του ertopen, είναι: "Καλούμε όλους τους πολίτες στο Ραδιομέγαρο.

Καλούμε όλους τους πολίτες στα κατά τόπους γραφεία της ΕΡΤ Α.Ε. για να υπερασπιστούμε τη φωνή της Δημοκρατίας! 

Πριν από λίγη ώρα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις εισήλθαν στο Ραδιομέγαρο. Έχουν δώσει αυστηρό χρονοδιάγραμμα για την εκκένωση του κτηρίου, ειδάλλως θα συλλάβουν όσους παραμένουν εντός. 

Όταν τα τηλέφωνα σιγήσουν, αυτό που θ' ακούγεται δεν θα είναι ΕΡΤ. Δεν θα είναι οι εργαζόμενοι τηςΕλεύθερης Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης. Μην τους νομιμοποιήσετε με την ακρόαση & θεάσή σας!".

Μήνυμα εργαζομένων ΕΡΤ (τώρα)

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ / ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ

αυτή την ώρα εισαγγελική αρχή βρίσκεται στο χώρο της ΕΡΤ και απαιτεί την εκκένωση του Ραδιομεγάρου από τους νόμιμους εργαζόμενους και τους αλληλέγγυους πολίτες, ο αγώνας για δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη που εδώ και πάνω από 4 μήνες μήνες δίνουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ φτάνει στην πιο κρίσιμη στιγμή.

Η ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

δημοσίευσε ...