Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Αλληλεγγύη στους κατοίκους και συναδέλφους του δήμου Κεφαλονιάς από την ΠΟΕ-ΟΤΑ

Στο πλαίσιο της αλληλεγγύης και της έμπρακτης συμπαράστασης στους κατοίκους και συναδέλφους του δήμου Κεφαλονιάς που πληγήκαν από τον εγκέλαδο, η ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί τους Συλλόγους - Μέλη της να αναλάβουν άμεσα πρωτοβουλίες συλλογής στερεάς τροφής (μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, γάλα μακράς διάρκειας, χυμούς, εμφιαλωμένα νερά κ.λπ.)


Ανακοίνωση της ΠΟΕ - ΟΤΑ

Τις τελευταίες ημέρες όλη η Ελλάδα παρακολουθεί με αγωνία το Γολγοθά των κατοίκων της Κεφαλονιάς μετά τα πολλαπλά χτυπήματα του Εγκέλαδου στο νησί.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση παρακολουθούν το δράμα των κατοίκων της Κεφαλονιάς και φυσικά των εργαζομένων του Δήμου, που είναι ταυτόχρονα και πληγέντες αλλά και επιφορτισμένοι με τον γιγάντιο αγώνα στήριξης των συμπολιτών τους. 

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους. 

Οι Σύλλογοι-Μέλη της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. θα πρέπει άμεσα να αναλάβουν πρωτοβουλίες συλλογής στερεάς τροφής (μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, γάλα μακράς διάρκειας, χυμούς, εμφιαλωμένα νερά κ.λπ.) 

Με νεότερη ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. θα ενημερωθούν οι Σύλλογοι-Μέλη για τα κεντρικά σημεία αποστολής των προμηθειών που έχουν συλλέξει, από τα οποία στη συνέχεια θα προωθηθούν στην Κεφαλονιά. 
 
Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουν αποδείξει την κοινωνική τους ευαισθησία και είμαστε βέβαιοι πως και αυτή την φορά θα αγκαλιάσουν την πρωτοβουλία της Ομοσπονδία και θα εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας και θα σταθούμε δίπλα στους πληγέντες εργαζόμενους αλλά και στους κατοίκους του Δήμου Κεφαλονιάς τη δύσκολη αυτή περίοδο.

δημοσίευσε ...