Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Νέα θετική απόφαση για Σχολικούς Φύλακες - Αντισυνταγματική η διαθεσιμότητα

Νέα απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών για τους 18 σχολικούς φύλακες του Δήμου Αγ. Αναργύρων η οποία και αυτή κρίνει αντισυνταγματική την διαθεσιμότητα.

Επειδή όμως ο αγώνας και η τελική νίκη θα έρθει στο δρόμο, τα κέντρα αγώνα που έχουν στηθεί σε Αθήνα (πλ. Κλαυθμώνος) και Θεσσαλονίκη (Αριστοτέλους) πρέπει να μείνουν ζωντανά με την καθημερινή παρουσία όλων μας.

Ο Αγώνας Συνεχίζεται!

Να τους απολύσουμε ΕΜΕΙΣ !

Το ενημερωτικό σημείωμα του αρμόδιου δικηγόρου Δρ. Απ. Παπακωνσταντίνου προς την ΠΟΕ-ΟΤΑ συγκεκριμένα αναφέρει:

«Σας ενημερώνουμε με χαρά ότι σήμερα (14.04.2014) εκδόθηκε δεύτερη απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών που δικαιώνει οριστικά τους Σχολικούς Φύλακες.

Συγκεκριμένα, με τη νέα αυτή απόφαση γίνεται δεκτή αγωγή που είχαμε ασκήσει εκ μέρους 18 συνολικά Σχολικών Φυλάκων του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού και διατάσσεται η συνέχιση της εργασίας τους στον Δήμο με τους όρους που ίσχυαν πριν τη θέση τους σε διαθεσιμότητα.

Επισημαίνεται ότι και αυτή η απόφαση, όπως και η πρώτη (Σχολικοί Φύλακες Δήμου Αγίας Βαρβάρας) περιλαμβάνει εξαιρετικά αναλυτικές κρίσεις περί της αντισυνταγματικότητας των διατάξεων του ν. 4172/2014 (νόμος για τη διαθεσιμότητα Σχολικών Φυλάκων, Δημοτικών Αστυνομικών, Εκπαιδευτικών)

δημοσίευσε ...