Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ούτε στον Πειραιά, ούτε πουθενά …!

Κοιτάζοντας τα αποτελέσματα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών στο Δήμο του Πειραιά σου γεννιούνται ερωτήματα προβληματισμού, που έχουν να κάνουν με την φασιστοσυμμορία της χρυσής αβγής και που μπορεί να επωάζει καμουφλαρισμένη.
Πως γίνεται τα χρυσάβγουλα στο δήμο να λαμβάνουν  4.673 ψήφους  και στην αντιπεριφέρεια Πειραιά πολλούς περισσότερους,  περίπου 24.788;
γιατί μόνο στον Δήμο Πειραιά μειώθηκαν τα ποσοστά της χρυσής αβγής;
Σε ποιον διεκδικητή του Δήμου υπάρχει θύλακας χρυσάβγουλων και πήγαν εκεί οι ψήφοι που έχασε;

Το ΒΗΜΑ μάλιστα έγραψε ότι, «Ως αντίστροφη τάση, παρουσιάζει ενδιαφέρον το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή στο δήμο Πειραιά έλαβε ποσοστό 5,67% (4.673 ψήφοι). Το 2010 δεν είχε κατέλθει στις δημοτικές εκλογές, όμως στις εθνικές εκλογές του Ιουνίου 2012, η Χρυσή Αυγή στην Α΄ Πειραιώς είχε λάβει 8,23%, στη Β΄ Πειραιώς 9,28%. Δεν λείπουν οι εκτιμήσεις ότι η  εμφάνιση του κ. Γιάννη Μώραλη ως ανεξάρτητου υποψηφίου στις εκλογές της 18ης Μαΐου του 2014 - ο οποίος διεκδικεί πλέον το δημαρχιακό θώκο απέναντι στον κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο στο β΄ γύρο -, έπαιξε ρόλο στην «κατιούσα» των ποσοστών της.»

Και τότε σου έρχεται στη μνήμη οι ανακοινώσεις αγωνιστών που ανήκουν στο αντιφασιστικό μπλοκ φιλάθλων κατά την ναζιστικής συμμορίας που σκότωσε τον αγωνιστή αντιφασίστα Παύλο Φύσσα και οι απαντήσεις που έδινε τότε το «no politika»

Καθώς επίσης και η σύνδεση που είχε κάνει στις καταθέσεις του ο φυρερ Μιχαλολιάκος για την βοήθεια του μητροπολίτη Πειραιώς προς την εγκληματική συμμορία της χρυσής αβγής όπως και τα προεκλογικά συσσίτια στις εκκλησίες.

«Έχουμε μητροπολίτες που αξίζουν» εμφανίζεται να λέει στο βίντεο ο γ.γ. της ΧΑ. «Ο Πειραιώς Σεραφείμ, που δεν καταλαβαίνει τίποτε. Ο Άνθιμος: Μεγάλος πολιτικάντης. Αυτός ο σκατιάρης αν δεν ήτανε, δεν θα ήταν αρχιεπίσκοπος ο Ιερώνυμος, θα ήταν ο Ευστάθιος που είναι καθαρός... Το έπαιξε δίπορτο ο Άνθιμος. Ο Σπάρτης: Είναι πολύ καλός, δέχτηκε τα παιδιά από την τοπική οργάνωση, έβαλε ένα ολόκληρο γηροκομείο και μας ψήφισε στις εκλογές ο Σπάρτης. Καλός, αλλά επίσης πολιτικάντης, παρά τα πύρινα λόγια του, είναι ο Καλαβρύτων... Αυτοί που είναι διαμάντια στην εκκλησία, τους έχω μετρήσει και ζυγίσει, να ξέρετε είναι: Ο Ανδρέας ο Κονίτσης, ο λεβέντης. Πλήρωνε και το γραφείο μας, όποτε είμαστε... Ο Πειραιώς Σεραφείμ και ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, ο οποίος βοήθησε τώρα στις εκλογές με όλες του τις δυνάμεις και παρά λίγες χιλιάδες ψήφους, θα έβγαινε για πρώτη φορά στην ιστορία της Κύπρου εθνικιστής βουλευτής».





Ούτε στον Πειραιά , ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά!!!

δημοσίευσε ...