Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Πέθανε πρόωρα ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μεσσηνίας, Σπύρος Σαρδέλης



Τα μέλη του ΜΕΤΑ-ΟΤΑ  εκφράζουν  θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συναδέλφους του Δήμου Καλαμάτας για τον πρόωρο θάνατο του αγαπητού συναδέλφου και πρόεδρου του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μεσσηνίας, Σπύρου Σαρδέλη.
Ο 52χρονος Σπύρος Σαρδέλης που για μεγάλο διάστημα έδινε άνιση μάχη για να παραμείνει στη ζωή, εργαζόταν επί 25 χρόνια στον Δήμο Καλαμάτας ενώ είχε ενεργή συμμετοχή στο συνδικαλιστικό κίνημα επί σειρά ετών από την θέση του πρόεδρου  του Συλλόγου Εργαζομένων και του αντιπροσώπου στα συνέδρια της ΠΟΕ-ΟΤΑ και της ΑΔΕΔΥ.
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017, στις 5.30 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό του Νεκροταφείου της Καλαμάτας. 

Το Δελτίο Τύπου της ΠΟΕ - ΟΤΑ αναφέρει :


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Καλό σου ταξίδι φίλε, συνάδελφε και συναγωνιστή Σπύρο Σαρδέλη…!!!

  Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 52 ετών, ο Σπύρος Σαρδέλης, εργαζόμενος του Δήμου Καλαμάτας για είκοσι πέντε (25) χρόνια. Ένας πραγματικός αγωνιστής στην εργασία, αλλά και στην ζωή. Δεν κατάφερε, δυστυχώς, να κερδίσει την τελευταία άνιση μάχη που έδινε με την επάρατο νόσο και κατέληξε χθες, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του και προκαλώντας θλίψη στους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όχι μόνο στους Ο.Τ.Α. του Νομού Μεσσηνίας.
  Ο Σπύρος Σαρδέλης ευγενικός, πρόσχαρος είχε πάντα διάθεση να βοηθήσει και να συμβάλει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. του Νομού Μεσσηνίας, που επί πολλά χρόνια ήταν Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου (ήταν και Ταμίας του Δήμου Καλαμάτας) αλλά και γενικότερα όλων των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μέσω της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στην οποία ήταν Αντιπρόσωπος, όπως και στην Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
  Θα θυμόμαστε πάντα τον Σπύρο με το χαμόγελο, την ευθύτητα του λόγου του, την εντιμότητα αλλά και την ειλικρίνεια και την καλοσύνη που τον χαρακτήριζε. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που οι συνάδελφοι του στην Καλαμάτα, στη Μεσσηνία, καθώς επίσης και οι συνεργάτες του στην Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. συγκλονίστηκαν στο άκουσμα της τραγικής είδησης του θανάτου του.
  Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον πρόωρο θάνατο του Σπύρου Σαρδέλη και τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του αλλά και στους συναδέλφους του στο Δήμο Καλαμάτας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017, στις 5.30 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό του Νεκροταφείου της Καλαμάτας.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
 

δημοσίευσε ...