Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΔΕΔΥ : «Η απεργοσπασία που επιχειρεί η κ. Όλγα Γεροβασίλη δεν θα περάσει»



Κόντρα στην απεργοσπασία που προβλέπει η εκβιαστική τροπολογία «Γεροβασίλη» για την «αξιολόγηση» καλεί η ΑΔΕΔΥ τους εργαζόμενους, να εντείνουν τον αγώνα τους και να περιφρουρήσουν την απεργία – αποχή από κάθε διαδικασία «αξιολόγησης» που προβλέπεται στον ν.4369/2016.
Παράλληλα στο έγγραφο που στέλνει η ΑΔΕΔΥ στις ομοσπονδίες μέλη της και στα νομαρχιακά τμήματα καλώντας τους να οργανώσουν τον αγώνα πραγματοποιώντας Γενικές Συνελεύσεις, ενημερώνει ότι έχει στραφεί και νομικά κατά της τροπολογίας «Γεροβασίλη».
Στο έγγραφό της η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ αναφέρει :
         ΠΡΟΣ
1.   Ομοσπονδίες-μέλη Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
2.   Νομαρχιακά Τμήματα Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
ΘΕΜΑ: Στήριξη απεργίας – αποχής από την αξιολόγηση
               Συσκέψεις – Γενικές Συνελεύσεις – Σωματεία
Συνάδελφοι,
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., ύστερα από την ομόφωνη απόφασή στις 8/9/2017 για συνέχιση της απεργίας-αποχής από την αξιολόγηση και μετά τη σημερινή σύσκεψη των Ομοσπονδιών, σας καλεί να οργανώσετε στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα συσκέψεις συνδικαλιστικών στελεχών και Γενικές Συνελεύσεις των πρωτοβάθμιων Συλλόγων με θέμα την απεργία-αποχή από την αξιολόγηση και την περιφρούρησή της. Στις συσκέψεις αυτές  θα παρευρίσκονται, για ενημέρωση, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Ταυτόχρονα, η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. σας ενημερώνει ότι πέρα από τη συνδικαλιστική αντιμετώπιση του θέματος της αξιολόγησης, έχει ζητήσει και νομική στήριξη, σχετικά με την τροπολογία της κ. Γεροβασίλη, την οποία θα σας κοινοποιήσουμε άμεσα.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ
Η ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

δημοσίευσε ...