Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

«Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, η δημοτική αρχή να προστατέψει τους εργαζόμενους»



Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς για τον άγριο ξυλοδαρμό εργαζόμενου εντός του χώρου εργασίας.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο και κατηγορηματικό τρόπο την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε σήμερα συνάδελφος εργαζόμενος , την ώρα της υπηρεσίας στο Δήμο Λεβαδέων και μάλιστα εντός του κτιρίου της στέγασης των εργαζομένων στον ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας , πρασίνου κ.τ.λ.
Εδώ και καιρό έχουμε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τα θέματα ασφάλειας ( ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΕΠΊΠΕΔΑ ) των εργαζομένων κατά τη διάρκεια της εργασίας τους . Δεν είναι δυνατόν να είναι εκτεθειμένοι  σε οποιονδήποτε κίνδυνο , πολύ δε περισσότερο να κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα αλλά και η ίδια η ζωή τους.  Δεν  είναι δυνατόν να μην υπάρχει καμία φύλαξη των εγκαταστάσεων και των χώρων εργασίας , με συνέπεια οι εργαζόμενοι να είναι έρμαιο στις διαθέσεις του οποιουδήποτε.
Από τύχη δεν θρηνούμε σήμερα ακόμα μια απώλεια συναδέλφου μας.
Για να μην φτάσουμε ποτέ σε τέτοια κατάσταση και επιφυλασσόμενοι παντός νόμιμου δικαιώματός μας , καλούμε τη δημοτική αρχή του Δήμου Λεβαδέων να πάρει θέση για το γεγονός και  να λάβει άμεσα , όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων .
Για το Δ.Σ.                                            
      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
     ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ         ΚΑΡΑΛΗ ΓΙΟΥΛΗ

δημοσίευσε ...