Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Απεργοσπαστική τροπολογία για την «αξιολόγηση» εξήγγειλε η Γεροβασίλη



Σε μια ενέργεια κατά του δικαιώματος στην απεργία, που δεν την επιχείρησε ούτε ο «υπουργός των απολύσεων» και νυν πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης προχωρά η κυβέρνηση, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η υπουργός υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας χθες στην… ΥΕΝΕΔ (ΕΡΤ1): θα καταθέσει απεργοσπαστική τροπολογία για την απεργία – αποχή των δημόσιων υπαλλήλων από την «αξιολόγηση» των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
«Δεν είναι δυνατόν σήμερα και δεν στέκεται λογικά πρώτον να ξέρει η ελληνική κοινωνία ότι ένας προϊστάμενος, ένας υπάλληλος, ένας διευθυντής, ένας τμηματάρχης ζητάει να μην αξιολογηθεί» ανέφερε η Ολ. Γεροβασίλη αποκρύπτοντας πλήρως ότι βρίσκεται σε ισχύ νόμιμη απεργία – αποχή της ΑΔΕΔΥ από τη διαδικασία «αξιολόγησης».
Ουσιαστικά, η νομοθετική ρύθμιση της κυβέρνησης στόχο θα έχει να σπάσει την πετυχημένη απεργία απεργία –αποχή των δημόσιων υπαλλήλων από την «αξιολόγηση», την οποία κατήργησαν στην πράξη οι εργαζόμενοι με την κινητοποίησή τους.
Στην ίδια συνέντευξη (στο 7.15) η υπουργός παραδέχτηκε ότι η υλοποίηση της «αξιολόγησης» στο Δημόσιο είναι μνημονιακή υποχρέωση, αποδεικνύοντας ξεκάθαρα ότι λειτουργεί κατ΄εντολή της τρόϊκας.
Δείτε τη συνέντευξη της Ολ. Γεροβασίλη στο παρακάτω βίντεο:

δημοσίευσε ...