Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Επίσκεψη του κου Πέτρου Μαντούβαλου στο Δημοτικό Σταθμό Αυτοκινήτων.




Το βίντεο επιμελήθηκε ο εξαίρετος συνάδελφος και πάνω απ' όλα φίλος Βασίλης Αυγουλέας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ : κατ' αρχήν να ευχηθούμε στον υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά που υποστηρίζεται από τον ΛΑ.Ο.Σ κύριο Πέτρο Μαντούβαλο, καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

Θα παρατηρήσατε στο βίντεο ότι η πόρτα του Σωματίου μας ήταν κλειστή αν και αρκετοί συνάδελφοι μέλη του Δ.Σ ήταν παρόντα στην επίσκεψη. Επειδή πολλά ακούστηκαν γι' αυτή την κλειστή πόρτα θα ήθελα να σας διευκρινίσω ότι η πόρτα μας είναι πάντα ΑΝΟΙΚΤΗ σε όποιον υποψήφιο Δήμαρχο και μη θελήσει να μιλήσει για τα προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο μας, ωστόσο κηδεμονίες από προέδρους άλλων Συλλόγων δεν δεχόμαστε όσο μεγάλος ή μικρός είναι ποσοτικά ο Σύλλογος αυτός.
Όποτε θελήσει  ο κύριος Μαντούβαλος ή άλλος υποψήφιος να ενημερωθεί για τα πραγματικά προβλήματα του χώρου μας ας μην μας υποτιμήσει φέρνοντας ανθρώπους άγνωστους στο χώρο και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Ας προτιμήσει την ενημέρωση να την έχει από τους εργαζόμενους που ζουν καθημερινά σ' αυτό το περιβάλλον.

Υ.Γ.1. Με χαρά είδα στο βίντεο κάποιον υψηλά ιστάμενο (καλά το λέω?) να εξηγεί (μάλλον), τα χάλια που έχει ο χώρος του συνεργείου επί δικής του διοικήσεως, ίσως ήταν και η πρώτη φορά στα τόσα χρόνια που επισκέφτηκε τους περίφημους "λάκκους με τα φίδια" .
Όπως με χαρά είδα και κάποιους συναδέλφους "μηχανικούς" μετά από πολλά πολλά χρόνια να ξαναλερώνουν τα παπούτσια τους στα λάδια και στα γράσα (ξέρουν τι είναι αυτά?).
2. Αν γίνει σωστά  μπορεί να έχουμε και τηγανίδες, τυρί, σύγκλινο και ούζο αντί για κουλουράκια και χυμό.
Β.Γ.

δημοσίευσε ...