Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Υπερψηφίστηκε ο Οικονομικός και Διοικητικός Απολογισμός.



ΣΩΜΑΤΕΙΟ                                                   ΠΕΙΡΑΙΑΣ: 24/9/2010

ΟΔΗΓΩΝ-ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
& ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ                                         Αρ. Πρωτ.: 34
ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΡΕΤΣΙΝΑ 45
18545 ΠΕΙΡΑΙΑΣ                                       Προς : Μέλη Σωματείου
ΤΗΛ/ΦΑΞ: 2104194499
Email:somedp@yahoo.gr
ΜΕΛΟΣ Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010 πραγματοποιήθηκε η επαναληπτική Γενική Συνέλευση στο Χώρο Του Δημοτικού Σταθμού Αυτοκινήτων (Γκαράζ).

Εφ’ όσον διαπιστώθηκε η απαρτία των μελών προχωρήσαμε στην έκθεση του Οικονομικού και Διοικητικού Απολογισμού. Ακούστηκαν όλες οι απόψεις και οι θέσεις των μελών που ήθελαν να τοποθετηθούν και περάσαμε στη ψηφοφορία όπου και υπερψηφίστηκε τόσο ο Οικονομικός όσο και ο Διοικητικός Απολογισμός.

Έγινε σαφές στη Συνέλευση ότι το Σωματείο αν και διένυσε την πρώτη θητεία του, ήταν ενεργό, έτρεξε, αγωνίστηκε και πάλεψε με μοναδικό σκοπό την επίλυση των προβλημάτων των εργαζομένων. Έκανε στην άκρη τις μικροπαραταξιακές σκοπιμότητες και εργάστηκε για το καλύτερο που θα μπορούσε να προσφέρει στον κάθε εργαζόμενο. Σίγουρα έγιναν λάθη και παραλείψεις, αλλά όχι από αδιαφορία ή ιδιοτέλεια. Στο χέρι του είναι ο καθένας από εμάς και όλοι μαζί να τα διορθώσουμε.

Σε αυτή την πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία που μας έχουν βάλει οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές και αντιλήψεις, πρέπει το Σωματείο μας να είναι ενωμένο και αποφασισμένο να δώσει μάχες όπου χρειαστεί προκειμένου να διασφαλιστούν τα εργασιακά μας δικαιώματα, να αγωνιστούμε συσπειρωμένοι όλοι οι εργαζόμενοι μαζί και όχι διασπασμένοι και άναρθρα. Συλλογικά απέναντι σε όποια αντεργατική πολιτική επιχειρείται εις βάρος μας.

Έγινε αντιληπτό από το σύνολο των μελών ότι η μαζικότητα και η αγωνιστικότητα που πρέπει να επιδείξουμε όλοι μας με απόλυτη ευθύνη είναι μονόδρομος για κάθε διεκδίκηση μας.

Άλλωστε η κατεύθυνση που έδωσε ο Πρόεδρος με την τελευταία του πρόταση για ενωτικό ψηφοδέλτιο είναι αποδεκτή από το μεγαλύτερο ποσοστό των μελών και σε αυτό το δρόμο θα πρέπει να κινηθούμε στις επερχόμενες αρχαιρεσίες ανάδειξης Διοικητικού Συμβουλίου που θα διεξαχθούν την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010.

Οι ψηφοφορία που διεξήχθη παρουσία Δικαστικού Αντιπροσώπου για την εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής ανέδειξε : Τακτικά Μέλη τους συναδέλφους Κυριτσίδου Χρυσούλα, Φώτη Ανάργυρο και Χατζηνικολάου Παναγιώτα με Αναπληρωματικό Μέλος τον Κοροπούλη Ευάγγελο.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                                    Ο Γεν. Γραμματέας

Αλ. Νταβέλης                                       Β. Γκιτάκος

δημοσίευσε ...