Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

4ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (8-2-2011)


Αθήνα, 4 Φεβρουαρίου 2011

Αριθμ. Πρωτ.: 153


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΡΙΤΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011

4ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

(Από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 3.00 το μεσημέρι).

Συνάδελφοι,
Με το σχέδιο Νόμου που κατέθεσε στη Βουλή η κυβέρνηση ολοκληρώνεται η ισοπέδωση και η υποβάθμιση των Παροχών Υγείας, οριστικοποιείται η διάλυση του Τ.Υ.Δ.Κ.Υ. Θέλουν να μας καταργήσουν τα στοιχειώδη δικαιώματα που μας είχαν μείνει δηλ. η ιατροφαρμακευτική και υγειονομική περίθαλψη.

Για την αντιμετώπιση της νέας επίθεσης στα δικαιώματά μας την ΤΡΙΤΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011 πραγματοποιούμε 4ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 3.00 το μεσημέρι.

Στις 12.00 το μεσημέρι μαζί με τους εργαζόμενους στο Τ.Υ.Δ.Κ.Υ. πραγματοποιούμε ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στα γραφεία του Ταμείου (Ηπείρου 38 – Αθήνα) και στην συνέχεια πορεία στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης (Σταδίου 29 – Αθήνα).

Από το πρωί της ίδιας ημέρας θα υπάρξει σε συνεργασία με τους εργαζόμενους στο Τ.Υ.Δ.Κ.Υ. συμβολική κατάληψη των γραφείων του Ταμείου.

Είναι στο χέρι μας να μην τους αφήσουμε να μας καταργήσουν τα τελευταία δικαιώματά μας. Λέμε ΟΧΙ στη διάλυση του Τ.Υ.Δ.Κ.Υ. Λέμε ΟΧΙ στην υποβάθμιση των Παροχών Υγείας.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Ο Πρόεδρος                                        Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος                       Ιωάννης Τσούνης

δημοσίευσε ...