Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Οι "σωτήρες" συνεχίζουν να μας δουλεύουν ...

 ΔΗΜΑΡΧΟΙ: Η χρεοκοπία ξεκινάει από τους Δήμους

Σχόλιο της Α.Σ.Κ.-Ο.Τ.Α.
Μας βομβαρδίζουν καθημερινά ότι αν δεν τηρηθούν οι όροι του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης, θα χρεωκοπήσει η χώρα, θα επιστρέψουμε στη δραχμή κλπ και ότι μοναδικοί "σωτήρες" μας είναι αυτοί που μας "έσωζαν" όλο το προηγούμενο διάστημα!

Αυτό πραγματικά μοιάζει να γίνεται το πιο σύντομο ανέκδοτο.
Πρίν τις εκλογές στις 6 Μάη το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ μας έλεγαν ότι είναι μονόδρομος η εφαρμογή του μνημονίου. Τώρα μας λένε ότι το μνημόνιο θα πρέπει να το επαναδιαπραγματευτούμε και ότι οι πιο κατάλληλοι γι' αυτό είναι οι ίδιοι. Εν τω μεταξύ σ' όλα τα τηλεοπτικά παράθυρα συνεχίζουν να επαιτούν τους ξένους και τους διεθνείς τοκογλύφους, γιατί ως προϋποθεση στην επαναδιαπραγμάτευση  βάζουν να συμφωνίσουν και αυτοί!.

Μέχρι τώρα αυτό δεν γινόταν; Κάναμε ό,τι συμφωνούσαν, καλλίτερα ό,τι μας πρότειναν οι τροϊκανοί και αυτό λεγόταν "σκληρή διαπραγμάτευση"!

Μα είναι δυνατόν να συνεχίζουν να μας δουλεύουν; Αυτό που προτείνουν στο λαό και σήμερα είναι να συνεχίσει να ζει στη φτώχια και την εξαθλίωση για να πληρώνονται οι ξένοι τοκογλύφοι.

Μοναδικός δρόμος είναι η ενεργοποίηση και αντίσταση του λαού. Το μήνυμα των εκλογών ήταν η αρχή και φάνηκε καθαρά και η δύναμη του λαού. Και μόνο αυτό το αποτέλεσμα ταρακούνησε όλη την Ευρώπη: Φόβισε τις κυβερνήσεις και τά μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, τα οποία προσπαθούν από τη μια μεριά να δουν τι θα κάνουν, για να μην μεταδοθεί σ' όλη την Ευρώπη, γι' αυτό μιλούν ότι πρέπει να επανεξετάσουν την ασκούμενη πολιτική και από την άλλη με εκβιασμούς προσπαθούν να τρομοκρατήσουν το λαό μας.

Η τρομοκρατία και οι εκβιασμοί δεν θα περάσουν, γιατί ο λαός και οι εργαζόμενοι βιώνουν μια δύσκολη πραγματικότητα και περιμένουν ένα εφιαλτικό αύριο αν συνεχιστούν οι ίδιες πολιτικές.

Αφού λοιπόν Αυτοί Αποφάσισαν χωρίς Εμάς, γι' αυτό και Εμείς προχωράμε χωρίς Αυτούς!

προηγούμενη σχετική ανάρτηση ΕΔΩ

δημοσίευσε ...