Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Σχολικοί Φύλακες : «είμαστε ακόμα ζωντανοί και παλεύουμε»

Οι Σχολικοί Φύλακες και η ΠΟΕ-ΟΤΑ συνεχίζουν μαζί με τους υπόλοιπους κλάδους εργαζομένων στο δημόσιο τον αγώνα τους ενάντια στις ανθρωποκτόνες απολύσεις που επιβάλλει η μνημονιακή κυβέρνηση με αντισυνταγματικούς νόμους κατ’ εντολή της τρόικα.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ, προκηρύσσει 3ωρη Στάση Εργασία για τους Σχολικούς Φύλακες την Τρίτη 6 Μαΐου 2014 από τις 12.00 έως τις 3.00 το μεσημέρι και καλεί σε Πανελλαδική Συγκέντρωση διαμαρτυρίας διαθέσιμων όλου του Δημοσίου στις 12.30 το μεσημέρι, έξω από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης (ΒΑΣ. ΣΟΦΙΑΣ 15 – ΑΘΗΝΑ).

Ο ενιαίος αγώνας που εκφράζεται στο δρόμο με τις μαζικές συγκεντρώσεις από το σύνολο των εργαζομένων το τελευταίο διάστημα, είναι απαραίτητο να εκφραστεί και στις προσεχείς εκλογές της 18ης και 25ης Μαΐου 2014, με την αποδοκιμασία των μνημονιακών-αντεργατικών πολιτικών και των πολιτικών τους εκφραστών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ

Ήδη από τις 25 Απριλίου 2014, η συντριπτική πλειοψηφία των Σχολικών Φυλάκων πέρασαν το κατώφλι της ανεργίας και της ανέχειας αποδεικνύοντας πως εξαρχής ο στόχος της κυβέρνησης δεν ήταν ούτε η αναβάθμιση των Δημοσίων Υπηρεσιών, ούτε η κινητικότητα. Μόνος στόχος ήταν οι μαζικές οριζόντιες απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων στο βωμό των επιταγών της τρόικα.

Συνάδελφοι ο αγώνας δεν σταματά. Συνεχίζεται μέχρι τελικής δικαίωσης σε όλα τα μέτωπα. Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. συμπαραστεκόμενη στον αγώνα που δίνουν όλο αυτό το διάστημα οι συνάδελφοί μας διαθέσιμοι-απολυμένοι Σχολικοί Φύλακες, καλεί την ΤΡΙΤΗ 6 ΜΑΙΟΥ 2014, στις 12.30 το μεσημέρι, όλους τους Σχολικούς Φύλακες να λάβουν μέρος στην Πανελλαδική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας διαθεσίμων όλων των κλάδων (Σχολικοί Φύλακες, Καθηγητές, Καθαρίστριες Υπουργείου Οικονομικών, Υπάλληλοι Υπουργείου Πολιτισμού, Πανεπιστήμια κ.λπ.) που θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης (Βασ. Σοφίας 15-Αθήνα).

Για την διευκόλυνση συμμετοχής των Σχολικών Φυλάκων στην Πανελλαδική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας, προκηρύσσουμε 3ωρη Στάση Εργασίας από τις 12.00 έως και τις 3.00 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας. Καλούμε τους Συλλόγους-Μέλη της Ομοσπονδίας για την διευκόλυνση των διαθέσιμων-απολυμένων Σχολικών Φυλάκων, ιδιαίτερα της Περιφέρειας που θέλουν να συμμετάσχουν, με δική τους απόφαση, να καλύψουν συνδικαλιστικά τους συναδέλφους, προκηρύσσοντας συμπληρωματικά Στάση Εργασίας για το πρωί της ίδιας ημέρας.

Η παρουσία όλων μας ειναι επιβεβλημένη. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στις πολιτικές που μας εξαθλιώνουν. Όλοι στον καθημερινό και διαρκή αγώνα για να ανατρέψουμε αυτές τις αντιλαϊκές πολιτικές.

Όχι στις απολύσεις και στις διαθεσιμότητες!!!

Να γυρίσουν στις δουλειές τους όλοι οι απολυμένοι!!!

Δεν θα σταματήσουν... αν δεν τους σταματήσουμε!!!
Η ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ σε μορφή Word ΕΔΩ

δημοσίευσε ...