Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

ΑΔΕΔΥ: Προσφυγή και ασφαλιστικά μέτρα κατά του αποκλεισμού συναδέλφου από τις κρίσεις στελεχώνΕνημερωτική επιστολή της Εκτελεστική Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ για την προσφυγή που κατέθεσε κατά της απόφασης του ΤΕΙ Ηπείρου να εξαιρέσει εργαζόμενο από την διαδικασία επιλογής προϊσταμένων με το αιτιολογικό την απεργία – αποχή από την διαδικασία αξιολόγησης.
Συγκεκριμένα η επιστολή τη ΑΔΕΔΥ προς τις Ομοσπονδίες – μέλη της , τα νομαρχιακά Τμήματα και τους γενικούς συμβούλους της, αναφέρει:
«Με αφορμή τον αποκλεισμό συναδέλφου από τις διαδικασίες κρίσεων στελεχών, από τη σύγκλητο του ΤΕΙ Ηπείρου, επειδή δεν πήρε μέρος στις διαδικασίες αξιολόγησης, σας ενημερώνουμε για τα εξής:
1. Κατατέθηκε, άμεσα, στο Εφετείο Ιωαννίνων προσφυγή κατά της απόφασης του ΤΕΙ Ηπείρου.
2. Παράλληλα με την προσφυγή κατατέθηκαν – στο ίδιο εφετείο -ασφαλιστικά μέτρα για την έκδοση προσωρινής διαταγής, που θα αναστέλλει την απόφαση του ΤΕΙ, μέχρι την οριστική εκδίκαση της υπόθεσης από το εφετείο. Τα ασφαλιστικά μέτρα θα εκδικασθούν την επόμενη εβδομάδα.
3. Η ΑΔΕΔΥ θα καταθέσει – την επόμενη εβδομάδα – αίτημα στο ΣτΕ, με το οποίο θα ζητά τη διεξαγωγή πρότυπης δίκης, λόγω της σπουδαιότητας του θέματος.
Για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα,
Παρακαλούμε να ενημερώσετε, για το παραπάνω, τα μέλη σας

δημοσίευσε ...