Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

ΣΟΜΕΔΠ: Όχι στα νόθα συνέδρια επιτηρούμενα από κυβέρνηση και ΜΑΤ


Δελτίο Τύπου του ΣΟΜΕΔΠ για το συνέδριο της ΓΣΕΕ
Το Σωματείο Οδηγών Μηχανικών και Εργατοτεχνιτών Δήμου Πειραιά καταδικάζει τις αποφάσεις της «συνδικαλιστικής μαφίας» της μεγαλύτερης συνομοσπονδίας εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα για την διεξαγωγή νόθου συνεδρίου, επιτηρούμενο από την κυβέρνηση, εισαγγελείς και ΜΑΤ.
Η προδοτική ηγεσία της ΓΣΕΕ που στέκεται απέναντι από τα προβλήματα και μακριά από τους εργαζόμενους, προκειμένου να διατηρήσει τους νόθους συσχετισμούς στα όργανα της, δεν διστάζει να προχωρήσει σε συνέδριο express τόσο όσο χρειάζεται να γεμίσει μία κάλπη, ζητώντας και την προστασία της κυβέρνησης, των εισαγγελέων και των ΜΑΤ.
Οι εργαζόμενοι όμως δεν θα μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα και δεν θα ανεχτούν άλλο την νοθεία και την σήψη που απαξιώνει και υποβαθμίζει το συνδικαλιστικό κίνημα και την εργατική τάξη.
Δεν θα ανεχτούν άλλο αυτούς που πάνε χέρι - χέρι με τις κυβερνήσεις και βάζουν πλάτη στους αντεργατικούς και αντιλαϊκούς σχεδιασμούς.
Δεν θα ανεχτούν να βαπτίζονται οι εργοδότες εργαζόμενοι και να στήνονται σωματεία σφραγίδες μέσα σε μια νύχτα.
Δεν θα ανεχτούν εργατοπατέρες που γίνονται «κοινωνικοί εταίροι», που επισφραγίζουν με την συμμετοχή τους την δήθεν «κοινωνική συμμαχία»  και συναινούν στο πετσόκομμα δικαιωμάτων και κατακτήσεων επίπονων και μακροχρόνιων αγώνων.
Οι μεγάλες απεργιακές συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 18 Φλεβάρη 2020 σε όλη την χώρα ενάντια στο νέο αντιασφαλιστικό έκτρωμα, απέδειξαν ότι η προσπάθεια της «συνδικαλιστικής μαφίας» της ΓΣΕΕ να επιβάλλουν σιγή νεκροταφείου στους χώρους εργασίας, δεν είχε καμία τύχη.    
Συμμετέχουμε στην Στάση Εργασίας που έχει εξαγγείλει η ΑΔΕΔΥ για την Τρίτη 25 Φλεβάρη από τις 12 το μεσημέρι μέχρι την λήξη του ωραρίου και στην συγκέντρωση στο Ξενοδοχείο «Απόλλων» στο Καβούρι, όπου θα διεξαχθεί το δήθεν συνέδριο.
Να γίνει γνήσιο συνέδριο στη ΓΣΕΕ και όχι συνέδριο-express με ΜΑΤ, εισαγγελείς και την εποπτεία του πρωθυπουργού
       ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΔΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓ/ΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

δημοσίευσε ...