Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Κατάλυψη στα Δημαρχεία Ρεθύμνου και Χολαργού



"κλεμμένο" από  : http://www.aftodioikisi.gr//
 Υπό κατάληψη τα δημαρχεία Ρεθύμνου και Χολαργού

Υπό κατάληψη τελεί από τις 12 το μεσημέρι το δημαρχείο Ρεθύμνου, από διαδηλωτές που συμμετείχαν το πρωί στη συγκέντρωση των εργατικών συνδικάτων εναντίον του νέου μνημονίου. Νωρίτερα πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Εργατικό Κέντρο, όπου με πορεία κατέληξαν στο δημαρχείου.

Οι υπάλληλοι του δήμου είχαν από νωρίς κλείσει την πόρτα του δημαρχείου και είχαν τοποθετήσει ένα πανό διαμαρτυρίας και όταν η πορεία έφτασε εκεί, απεργοί μπήκαν στο χώρο. Σκοπός είναι το δημαρχείο να παραμείνει υπό κατάληψη μέχρι την Κυριακή, στο πλαίσιο των τριήμερων απεργιακών κινητοποιήσεων, μέχρι δηλαδή να τεθεί στη Βουλή προς ψήφιση το νέο μνημόνιο.

Νέες συγκεντρώσεις προγραμματίζονται για τις 7 το απόγευμα σήμερα στο δημαρχείο, στις 10 το πρωί του Σαββάτου και το απόγευμα της Κυριακής.

Χολαργός
Υπό κατάληψη τελεί και το δημαρχείο Χολαργού από την «Ανοιχτή λαϊκή συνέλευση Χολαργού- Παπάγου», η οποία καλεί «όσους αλληλέγγυους θέλουν να στηρίξουν την κατάληψη», αλλά και να συμμετάσχουν ενεργά στις κινητοποιήσεις που γίνονται αυτές τις ημέρες στη χώρα κατά του μνημονίου.
Με πληροφορίες από rethymnos.gr, athens.indymedia.org

δημοσίευσε ...