Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Υπό σύγχυση ο πρόεδρος ... ???


"Ότι τελεί υπό σύγχυση ο πρόεδρος των εργαζομένων στον ΕΔΣΝΑ είναι σίγουρο, γιατί έχει μπερδέψει τους αγωνιστές της ζωής με τους τραμπούκους,. Ότι θέλει ΟΜΩΣ να παίρνει μέρος μόνος σε συζητήσεις που αφορούν όλους τους εργαζόμενους δείχνει να εκλαμβάνει διαφορετικά την  έννοια της  συλλογικότητας, για να μην πούμε της δημοκρατίας. 
Ευτυχώς που στην συγκεκριμένη κινητοποίηση ήμασταν παρών όπως άλλωστε και σε όλους τους αγώνες της ΠΟΕ-ΟΤΑ πράγμα που δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τον πρόεδρο του Σωματείου του ΕΔΣΝΑ σε αντίθεση βέβαια με τους εργαζόμενους συναδέλφους του Συνδέσμου , τρανό παράδειγμα η πολυήμερη απεργία της ΠΟΕ - ΟΤΑ του Οκτωβρίου, ."    

Όπως και να έχει ΌΜΩΣ, οφείλουμε να δημοσιεύσουμε την δήλωση που διατυπώνει και μας έφτασε με mail.


Σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του Σωματείου των Εργαζομένων του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. στην οποία κατατέθηκε πρόταση μομφής κατά του Προέδρου του Σωματείου. Οι παρατάξεις που την κατέθεσαν (ΠΑΣΚΕ – ΕΣΔΚΝΑ και Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση) όχι μόνο δεν την στήριξαν αλλά ετράπησαν σε άτακτη φυγή χωρίς να λάβουν μέρος στη σχετική ψηφοφορία. Αντίθετα στην ίδια συνέλευση καταδικάστηκε, η αντισυνδικαλιστική και τραμπούκικη συμπεριφορά μελών των 2 αυτών παρατάξεων ενάντια σε γυναίκες συναδέλφους, από τους ίδιους τους εργαζόμενους του Ε.Δ.Σ.Ν.Α.
                                                                                                                         Ζαχαρόπουλος Γ.

δημοσίευσε ...