Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Η χρυσή αβγη απειλεί και στοχοποιεί την ΠΟΕ-ΟΤΑ

Αποκηρύσσουν την Χρυσή Αυγή οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση, ύστερα από την λεκτική απειλή, που δέχθηκε ο πρόεδρος της ΠΟΕ - ΟΤΑ, Θέμη Μπαλασόπουλου απο τους νεο-ναζιστές, που την 3η Σεπτεμβρίου σε ανακοίνωσή τους γράφουν μεταξύ άλλων "με αυτό τον φόβο θα ζει από τούδε και εις το εξής..."

Με ψήφισμά της η ΠΟΕ- ΟΤΑ καταγγέλλει ότι "την ημέρα που δικαζόταν σύσσωμο το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ- ΟΤΑ για τις κινητοποιήσεις του Οκτωβρίου 2011, ήρθε η Χρυσή Αυγή να απειλήσει τον πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής με ένα κατάπτυστο κείμενο γεμάτο ύβρεις και χαρακτηρισμούς.

Ενοχλήθηκαν οι νοσταλγοί των φασιστικών καθεστώτων από τη δήλωση του Θέμη Μπαλασόπουλου, πως η δίκη αναβλήθηκε, γιατί αυτή τη στιγμή δικάζονται ο αγωνιστής Σάββας Μιχαήλ και ο πρύτανης του ΕΜΠ, Μιχάλης Μουτζούρης μετά από μήνυση της Χρυσής Αυγής". Στο ίδιο ψήφισμα, οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση τονίζουν ότι : "Η Χρυσή Αυγή μισεί το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα των εργαζομένων, που ιστορικά υπερασπίζει τα συμφέροντα όλου του κόσμου της εργασίας, είτε είναι Έλληνες, είτε είναι αλλοδαποί και επέλεξε τον πρόεδρο της ΠΟΕ - ΟΤΑ για να εκφράσει, να αποδείξει και να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του νεοναζιστικού μορφώματός της".

Ιδού η απειλητική ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής
Υπενθυμίζουμε ότι την 3η Σεπτεμβρίου 2013 σε γραπτή ανακοίνωση της η Χρυσή Αυγή επιτίθεται στον Θέμη Μπαλασόπουλο απειλώντας τον ακόμη και για την ζωή του. Παραθέτουμε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής: "Έχοντας κάνει το μαρξιστο- δημοκρατικό του καθήκον, ο αιώνιος συνδικαλιστής του πασοκιστάν χειροκροτήθηκε από ένα περιοδεύοντα θίασο μετρημένων στα δάκτυλα κομματικών ανδρείκελων, ο οποίος έχει το θράσος να απειλεί τη Χρυσή Αυγή πως θα την πετά έξω όπου τη βρίσκει. Μετά την επίδειξη γελοιότητος, για να χειροκροτήσουν οι χαχόλοι, ο σούπερμαν της κρατικοδίαιτης Αριστεράς προσευχήθηκε αμέτρητες φορές στον πατερούλη Στάλιν μην τυχόν και συναντήσει Χρυσαυγίτες, τους οποίους υποσχέθηκε να πετά έξω όπου τους βρίσκει. Και φυσικά με αυτό τον φόβο θα ζει από τούδε και εις το εξής".

πηγή : avgi.gr

Σχόλιο ΑΣΚ-ΟΤΑ : Να επισημάνουμε ότι το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ-ΟΤΑ με προγενέστερο ομόφωνο ψήφισμά του είχε καταστήσει σαφές ότι τα μέλη της φασιστοσυμμορίας της χρυσής αβγής είναι απεπιθύμητα από όλες τις εκδηλώσεις των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.Και είναι σίγουρο ότι στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο των Συνδικάτων που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη 2013 στις 6.00 το απόγευμα στην Πλ. Συντάγματος οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα δώσουν δυναμικό και μαχητικό παρών ενάντια στο φασισμό και τα νεο-ναζιστικά μορφώματα.

δημοσίευσε ...