Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ καταδικάζει τη στυγνή δολοφονία του αντιφασίστα αγωνιστή Π. Φύσσα από τα φασιστοειδή της χ.α.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταδικάζει την στυγνή δολοφονική επίθεση από ομάδα φασιστοειδών της Χρυσής Αυγής σε βάρος του 34χρονου αγωνιστή-αντιφασίστα Παύλου Φύσσα, στο Κερατσίνι.

Η ανοχή της κυβέρνησης και του συστήματος απέναντι στους νοσταλγούς του φασισμού που στόχο έχει να κυριαρχεί ο φόβος και ο τρόμος σε όσους ενεργά αντιστέκονται στην αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζεται, οδηγεί αναπόφευκτα, αν όχι συντονισμένα, στην απώλεια ανθρώπινων ζωών.
Το αποτρόπαιο έγκλημα που πραγματοποίησαν οι φασίστες έρχεται την στιγμή που οι εργαζόμενοι ξεκίνησαν έναν συντονισμένο αγώνα ενάντια στην καταστροφική αντεργατική και αντιλαϊκή πολιτική και τους μνημονιακούς εκφραστές της, προκειμένου να βάλουν «πλάτη» στις κυβερνητικές επιδιώξεις.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα συνεχίσουν να αντιτίθεται σθεναρά στις βιαιότητες και στις ακρότητες φασιστικών μορφωμάτων που «φορούν» τον μανδύα του ανεξάρτητου πατριωτικού κόμματος, επιδιώκοντας να παραπλανήσουν τον Ελληνικό Λαό.  Μοναδικός στόχος τους είναι η οπισθοδρόμηση της χώρας σε εποχές φασισμού και ναζισμού.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.


Το δελτίο τύπου της ΑΔΕΔΥ για την δολοφονία του Π. Φύσσα στο Κερατσίνι ΕΔΩ

δημοσίευσε ...