Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Εκτ. Γενική Συνέλευση μελών Σωματείου Οδηγών-Μηχανικών και Εργ/των Δ.Πειραιά



ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ                            
 ΠΕΙΡΑΙΑΣ 16/9/2013


Συνάδελφοι
Όλοι αύριο Τρίτη 16/9/2013 στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που έχει εξαγγείλει το Δ.Σ. του Σωματείου μας στις 9.00 το πρωί στο χώρο του Δημοτικού Σταθμού Αυτοκινήτων (Γκαράζ), Ρετσίνα 45.

Ήδη η μνημονιακή κυβέρνηση έχει στερήσει την εργασία από χιλιάδες συναδέλφους μας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ενώ σχεδιάζει να υφαρπάξει αυτό  το δικαίωμα, σε πολλές χιλιάδες ακόμα.

Ίσως να είμαστε εμείς οι επόμενοι, κανείς δεν μπορεί να είναι πλέον σίγουρος ότι το βράδυ θα κοιμηθεί εργαζόμενος και το πρωί δεν θα ξυπνήσει «διαθέσιμος» - απολυμένος.

Η απεργία των καθηγητών και των άλλων κλάδων που ξεκίνησαν σήμερα με επιτυχία πάνω από 85%, αλλά και η πανδημοσιοϋπαλληλική 48ωρη της Τετάρτης 18 και Πέμπτης 19Σεπτέμβρη που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ   σηματοδοτεί την έναρξη του αγώνα διαρκείας για την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής των μνημονίων και αυτών που την εφαρμόζουν.

Ενός αγώνα ενιαίου και συντονισμένου που μπορεί να είναι νικηφόρος και να δώσει ελπίδα και αισιοδοξία στους εργαζόμενους.

Να μην λείψει κανείς από στην αυριανή Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας, όλοι μαζί να αποφασίσουμε για την συνέχιση και κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Να αγωνιστούμε όλοι μαζί για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.
 
Να αγωνιστούμε όλοι μαζί για τους συναδέλφους που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα με «προοπτική» απόλυσης και γι’ αυτούς που σχεδιάζει η άθλια συγκυβέρνηση να τους ακολουθήσουν.

Να αγωνιστούμε όλοι μαζί για καμιά διαθεσιμότητα – απόλυση,

για καμία κατάργηση υπηρεσίας και εκχώρησης σε Ιδιώτες.

Να πούμε όλοι μαζί, αυτό που λέμε στις μεταξύ μας κουβέντες,

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Μπρος στο δρόμο έξω, ΑΓΩΝΙΣΟΥ
Να περιμένεις πια δεν γίνεται, είναι αργά πολύ.

Δεν θα σταματήσουν, αν δεν τους σταματήσεις.

Ή ΕΜΕΙΣ ή αυτοί ._

δημοσίευσε ...