Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Συνέλευση Σχολικών Φυλάκων το Σάββατο 5 Απριλίου

Σε Συνέλευση καλεί η ε/ε της ΠΟΕ-ΟΤΑ όλους τους Σχολικούς Φύλακες το Σάββατο 5 Απριλίου 2014 στις 11.00 το πρωί στα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ προκειμένου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση, «από κοινού να αποφασιστεί το πρόγραμμα δράσης για το επόμενο χρονικό διάστημα» και καταλήγει τονίζοντας πως «Είναι στο χέρι μας να αποτρέψουμε τα σχέδια τους να παλέψουμε για την διατήρηση του θεσμού του Σχολικού Φύλακα, να διεκδικήσουμε το δικαίωμα όλων των Σχολικών Φυλάκων στην εργασία.»

 Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ αναφέρει :


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Οι Σχολικοί Φύλακες από την πρώτη ημέρα της διαθεσιμότητας έδωσαν ένα μεγάλο αγώνα ενάντια στον ξεκάθαρο στόχο της κυβέρνησης πολλοί από αυτούς να απολυθούν. Αγώνας ενάντια σε έναν κρατικό μηχανισμό καταστολής αυταρχισμού και συκοφάντησης.


Ο αγώνας αυτός δεν τελείωσε με το πέρας της διαθεσιμότητας. Δεν νικήθηκαν!!! Ο αγώνας δεν τελείωσε. Θα τελειώσει μόνο όταν επιτρέψουμε σε αυτό το καθεστωτικό σύστημα άσκησης εξουσίας να κάμψει τη βούληση και την αποφασιστικότητα μας.


Σε αυτή την κατεύθυνση η Γραμματεία Σχολικών Φυλάκων της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εισηγήθηκε την πραγματοποίηση συγκέντρωσης- συνάντησης των Σχολικών Φυλάκων, προκειμένου να καταλήξουν σε κοινές δράσεις το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.


Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί όλους τους Σχολικούς Φύλακες, το ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 και ώρα 11.00 π.μ. στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24-Πλατεία Καραϊσκάκη-3ος όροφος) ώστε από κοινού να αποφασιστεί το πρόγραμμα δράσης για το επόμενο χρονικό διάστημα. Είναι στο χέρι μας να αποτρέψουμε τα σχέδια τους να παλέψουμε για την διατήρηση του θεσμού του Σχολικού Φύλακα, να διεκδικήσουμε το δικαίωμα όλων των Σχολικών Φυλάκων στην εργασία.

δημοσίευσε ...