Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Πρόεδρε μήπως να το πάρεις αλλιώς...;


Σχόλιο του ΜΕΤΑ-ΟΤΑ για την δήλωση υποστήριξης του προέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ σε υποψήφιο Δήμαρχο
Έγινε και αυτό!
Ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ και του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη Ν. Τράκας, στηρίζει με δήλωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  τον νυν και ξανά υποψήφιο Δήμαρχο, Γ. Ιωακειμίδη!
Τώρα πώς μπορεί ένας Δήμαρχος που στηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ, με τη συμμετοχή στελεχών του Ποταμιού, του ΚΙΝΑΛ και των ΑΝΕΛ, απ’ όλα δηλ. τα μνημονιακά κόμματα, να είναι ο «...πραγματικά υποστηριχτής των εργασιακών δικαιωμάτων μας...», όπως αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην δήλωσή του,  μόνο αν είσαι βαθιά εργοδοτικός μπορείς να το δεις! Και όταν λέει «να μην γυρίσουμε στα μαύρα χρόνια…» θεωρεί μαύρα χρόνια την θητεία  του κομμουνιστή  δήμαρχου Μπενετάτου; Γιατί σίγουρα δεν εννοεί τον κουμπάρο του, πρ. δήμαρχο της Νίκαιας, Β. Τράπαλη!  Τόσο αντικομουνιστής ο πρόεδρος;
Δεν γνωρίζει ο πρόεδρος μιας εκ των μεγαλύτερων ομοσπονδιών εργαζομένων στο δημόσιο, ότι τα συμφέροντα των εργαζομένων και των εργοδοτών είναι ανταγωνιστικά και δεν ταυτίζονται;
Εκτός αν ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ και πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της Νίκαιας, με άμεσο εργοδότη τον Γ. Ιωακειμίδη, ανταποδίδει την εργοδοτική στήριξη που του παρέχει η δημοτική αρχή!
Η ενέργεια αυτή του προέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ σαφώς και δεν δείχνει υπευθυνότητα όπως θέλει να την παρουσιάσει  ο ίδιος για ευνόητους λόγους. Αντίθετα εκθέτει την ομοσπονδία και το σύνολο των εργαζομένων στους Δήμους. 

δημοσίευσε ...