Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΕ - ΟΤΑ : ΟΛΟΙ για έναν και ο ένας για ΟΛΟΥΣ…



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 – ΑΘΗΝΑ - 6.00 μ.μ.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν τρέφουν καμία αυταπάτη, βρισκόμαστε μπροστά στην εφαρμογή ενός προγράμματος μαζικών απολύσεων στο Δημόσιο και ιδιαίτερα στους Δήμους, καθώς η διαθεσιμότητα η όπως αλλιώς τη βαπτίσουν ανοίγει το δρόμο για την απομάκρυνση χιλιάδων εργαζομένων, παρά τις διαβεβαιώσεις του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

 Για αυτό ο αγώνας μας δεν σταματά, συνεχίζεται με κάθε τρόπο, για να προστατεύσουμε κάθε συνάδελφο που απειλείται με απόλυση, το μόνο όπλο μας είναι η ενότητα, η αλληλεγγύη και η δυναμική του κλάδου. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να προστατέψουμε το δικαίωμα στη δουλειά. Θα μας βρίσκουν κάθε ημέρα μπροστά τους, έχουμε γίνει ο εφιάλτης τους και έτσι θα συνεχίσουμε.

Η παρέμβασή μας για την υπεράσπιση των συναδέλφων πρέπει να είναι καθημερινή, στους χώρους δουλειάς, στα Δημοτικά Συμβούλια, στα γραφεία προσωπικού, παντού… ΟΛΟΙ για έναν και ο ένας για ΟΛΟΥΣ…

Για αυτό η μαζική παρουσία μας στο Πανεργατικό Συλλαλητήριο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Γ.Σ.Ε.Ε. την ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012, στις 6.00 το απόγευμα, στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ-Αθήνα, στη διάρκεια συζήτησης του κρατικού προϋπολογισμού, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία του αγώνα μας. Προσυγκέντρωση των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στις 5.00 το απόγευμα, στην Πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα.

ΜΕ ΤΟ ΜΑΖΙΚΟ, ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ
ΛΕΜΕ ΟΧΙ:
ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ «ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ»ΤΩΝ Ο.Τ.Α.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
       
Ο Πρόεδρος                      Ο Γεν. Γραμματέας
 Θέμης Μπαλασόπουλος     Γιάννης Τσούνης

δημοσίευσε ...