Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...!!!



Αθήνα, 21 Ιουνίου 2010

Αριθμ. Πρωτ.: 666

Προς:
Συλλόγους – Μέλη
της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Συνάδελφοι,
Με απόφαση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Γ.Σ.Ε.Ε. πραγματοποιείται την ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010, στις 7.00 το απόγευμα, νέο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ στην Αθήνα.
Αντιστεκόμαστε στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης, του Δ.Ν.Τ. και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που καταργούν ιστορικές κατακτήσεις μας και οδηγούν τους εργαζόμενους και την κοινωνία στη φτώχεια και την εξαθλίωση.
Αρνούμαστε να αποδεχτούμε τη μείωση των μισθών και των συντάξεων μας, τις απολύσεις, τα νέα φορολογικά βάρη, το πάγωμα των αυξήσεων, τις νέες ιδιωτικοποιήσεις, τις ανατροπές των εργασιακών μας σχέσεων, την κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων.
Απορρίπτουμε κάθε προσπάθεια που υποβαθμίζει τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα, μετατρέπει τις συντάξεις σε βοηθήματα, αυξάνει τα όρια ηλικίας, ιδιαίτερα των γυναικών και οδηγεί σε διάλυση της ασφάλισή μας με δραματικές επιπτώσεις στους ήδη συνταξιούχους, στους υπηρετούντες αλλά ιδιαίτερα στη νέα γενιά.
Συνάδελφοι,
Συνεχίζουμε και εντείνουμε τον αγώνα μας και τις αντιδράσεις μας για να ανακληθούν τα αντιλαϊκά μέτρα, να μην κατατεθεί το αντιασφαλιστικό Νομοσχέδιο στη Βουλή, να καταργηθεί η συμφωνία με το Δ.Ν.Τ. και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ο αγώνας για το εισόδημά μας, την εργασία και την κοινωνική ασφάλιση είναι καθημερινός και συνεχίζεται…
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 – 7.00 μ.μ.

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ – ΑΘΗΝΑ

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Ο Πρόεδρος                             Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας
Θέμης Μπαλασόπουλος             Ιωάννης Τσούνης



δημοσίευσε ...