Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

"Τρομοκρατία" Δημάρχων, συνέχεια......!




Αθήνα, 14 Ιουνίου 2010

Αριθμ. Πρωτ.: 641


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.) καταγγέλλει το Δήμαρχο Ωραιοκάστρου Νομού Θεσσαλονίκης κ. Νικόλαο Μπάτο που με την ίδρυση και λειτουργία του «Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Ωραιοκάστρου και Δημοτικών Επιχειρήσεων» ξεκίνησε σαν πρώτο βήμα… «καλής συνεργασίας» την κλήση σε απολογία του Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γενικού Γραμματέα.
Η συμπεριφορά αυτή της Δημοτικής Αρχής δείχνει ξεκάθαρα την ενόχληση της από την προσπάθεια συνδικαλιστικής οργάνωσης των εργαζομένων του Δήμου Ωραιοκάστρου για την αντιμετώπιση των καθημερινών τους προβλημάτων.
Το κλίμα τρομοκρατίας και εκφοβισμού που προσπαθεί να περάσει η Δημοτική Αρχή δεν πρόκειται να σταματήσει την συνδικαλιστική οργάνωση των εργαζομένων του Δήμου Ωραιοκάστρου. Αντίθετα μάλιστα τους πεισμώνουν, τους δυναμώνουν και συσπειρώνονται όλο και περισσότεροι στο σωματείο τους.
Η Δημοτική Αρχή αντί να επιλέγει την σύγκρουση με τους εργαζόμενους καλό είναι μέσα από ένα ειλικρινή διάλογο να συζητήσει και να δώσει λύσεις στα προβλήματά τους.
Σε αντίθετη περίπτωση οι εργαζόμενοι του Δήμου Ωραιοκάστρου θα έχουν δίπλα τους στο δίκαιο αγώνα τους, την συμπαράσταση όλων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Ο Πρόεδρος                                  Ο Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος                Γιώργος Καταχανάς

δημοσίευσε ...