Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Εξειδίκευση αποφάσεων Γενικού Συμβουλίου (4-6-2010) για αγωνιστικές, απεργιακές κινητοποιήσεις.



Αθήνα, 10 Ιουνίου 2010


ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ & ΨΥΛΛΑ 2

105 57 - ΑΘΗΝΑ

Τηλ.: 213 1616900

Fax: 210 3246165 Αριθμ. Πρωτ.: 232


Προς:

1. Ομοσπονδίες – Μέλη Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

2. Νομαρχιακά Τμήματα Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

3. Γενικούς Συμβούλους Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στη συνεδρίασή της 8 Ιουνίου 2010 στο πλαίσιο των αποφάσεων του Γενικού Συμβουλίου και μετά από την απαραίτητη συνεννόηση και με τη Γ.Σ.Ε.Ε., ενημερώνει ότι η εξειδίκευση του άμεσου προγράμματος δράσης διαμορφώνεται ως εξής:

1. Συλλαλητήριο ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 και ώρα 6.30 το απόγευμα στην Πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς τη Βουλή.

2. Συλλαλητήριο ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 και ώρα 6.30 το απόγευμα στην Πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς τη Βουλή.

3. Απεργιακή μορφή σε χρόνο που πρόκειται να καθοριστεί με βάση τις εξελίξεις και σε συντονισμό με τη Γ.Σ.Ε.Ε. το επόμενο διάστημα.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Επειδή η οξύτητα της επίθεσης στο εισόδημα και τις αποδοχές, τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα, τα εργασιακά είναι σε πλήρη εξέλιξη το επόμενο διάστημα, είναι ανάγκη να εξασφαλιστεί:

1. Η συνέχεια της πλήρους λειτουργίας των Ομοσπονδιών, των Νομαρχιακών Τμημάτων, των Πρωτοβάθμιων Συλλόγων, όλο το διάστημα του καλοκαιριού με συγκεκριμένο πρόγραμμα και κατανομή στα μέλη των Προεδρείων και των Διοικήσεων προκειμένου η οργάνωση κάθε μορφής δράσης να είναι στο ίδιο επίπεδο με το προηγούμενο και ακόμα καλύτερο.

2. Η διαμόρφωση προγράμματος δράσης σε επίπεδο Ομοσπονδιών, Νομαρχιακών Τμημάτων και Συλλόγων που να πυκνώνουν τις παρεμβάσεις του δημοσιοϋπαλληλικού κινήματος όλο το επόμενο διάστημα με τρόπο που οι κεντρικές μορφές και δράσεις να πολλαπλασιάζονται και να διευρύνονται σε όλα τα επίπεδα και με πολυμορφία για να ενισχύονται τα στοιχεία της διάρκειας στη δράση.

Συνάδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Οι Γενικές Συνελεύσεις, οι ενημερωτικές συγκεντρώσεις, οι περιοδείες στους χώρους εργασίας καθώς και ανοιχτές εκδηλώσεις προς τους πολίτες και κάθε άλλη μορφή πρέπει να αναπτυχθεί την περίοδο αυτή (συναυλίες κ.α.) και να ενισχύει τα χαρακτηριστικά της αγωνιστικής συσπείρωσης και πορείας.

Ειδικότερα για την υποστήριξη και οργάνωση των συλλαλητηρίων και των νέων απεργιακών κινητοποιήσεων του επόμενου διαστήματος πρέπει άμεσα να υπάρξει προγραμματισμός, ενημέρωση και κινητοποίηση των εργαζομένων σε κάθε εργασιακό χώρο, Νομό ή τομέα καθώς και πολιτικοσυνδικαλιστικές, οργανωτικές συσκέψεις συνδικαλιστικών στελεχών.

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με την προϋπόθεση της έγκαιρης ενημέρωσης μπορεί να ανταποκριθεί στην υποστήριξη των Γενικών Συνελεύσεων, συγκεντρώσεων κ.λ.π. με μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Γενικού Συμβουλίου.

Συνεχίζουμε, οργανώνουμε, κλιμακώνουμε.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

δημοσίευσε ...