Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

...βάλε μύλοοοο !!!




@ Ακούμε τους απόλυτους εκφραστές της νεοφιλελεύθερης ιδεολογίας και βγάζουν  "κορώνες" φιλεργατικές και εφησυχαστικές, για την μη ιδιωτικοποίηση αλλά και άρνησης στο δικό τους εφεύρημα, την εργασιακή εφεδρεία, που το έκανε σημαία η "ομοϊδεάτικη" με αυτούς κυβέρνηση. Νομίζουν ότι θα το "φάει" αυτό ο εργαζόμενος, λες και δεν ξέρουμε ότι "Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε μήτε την κεφαλή του".

@ Δεν μας δημιούργησε εντύπωση ή καμία έκπληξη όταν ακούσαμε τον επικεφαλής παράταξης της μείζων αντιπολίτευσης να συμφωνεί και να επαυξάνει τις δηλώσεις του Δημάρχου για την εργασιακή εφεδρεία στο Δήμο του Πειραιά, τσάμπα είναι τώρα, όταν έρθει όμως η ώρα του λογαριασμού θα θυμηθεί αυτά που θυμούνται και οι "επαναστάτες" βουλευτές της κυβέρνησης την ώρα που ψηφίζουνε τα μέτρα για να σώσουν την χώρα (λες και χώρα δεν είναι ο λαός)  ή όπως το εκλαμβάνει ο λαός "τα καλά και συμφέροντα". (βλ. καρέκλες, θέσεις , προνόμια κ.ο.κ)

@ Φυσικά και η καύση δεν αποτελεί ενδεδειγμένο τρόπο διαχείρισης απορριμμάτων, είναι ότι πιο ζημιογόνο για το περιβάλλον και ότι πιο επιβλαβές για τον άνθρωπο, όπως επίσης είναι και η πιο ακριβή λύση σε σχέση μάλιστα με άλλες που είναι φιλικές στο περιβάλλον και τον άνθρωπο. Ειδικές σύγχρονες και έγκριτες μελέτες το αποδεικνύουν περίτρανα. Έκτος ο βωμός του χρήματος και των εργολάβων αν θέλει να κάψουμε τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

@ Θα ήταν απορίας άξιο αν ακούγαμε από άλλη δημοτική παράταξη να βάλλει κατά συνδικαλιστών, από τη συγκεκριμένη παράταξη που θέλουν να παρουσιάζονται και ως μονόδρομος της εργατικής πάλης, το έχουμε συνηθίσει και το ξέρουμε ότι όταν δεν ελέγχεσαι από την παράταξη τους είσαι υποτελής κι ο δε αγώνας σου, εξ' αρχής πουλημένος. Χορτάσαμε από μονόδρομους καθ' υπόδειξη και επιβολή. Την άλλη φορά να αναφερθείτε σε πρόσωπα και πράγματα χωρίς να μας τσουβαλιάζεται όλους κατά το δοκούν, γιατί θα επικυρώσετε για ακόμα μία φορά τον χαρακτηρισμό που σας αποδίδουν, "διασπαστές του εργατικού κινήματος".

@ Το πόρισμα από την επιθεώρηση Περιβάλλοντος για το δύσμοιρο χώρο εργασίας μας θα το μάθουμε η θα έχει την τύχη των "λοιπών" πορισμάτων σ' αυτό το Δήμο.

@ Ευκαιρίας δοθείσης να αναφέρω  επιγραμματικά ... " Υγιεινή και Ασφάλεια κατά την Εργασία" με "ακρογωνιαίους λίθους" τον Τεχνικό Ασφαλείας, τον Γιατρό Εργασίας και τους προληπτικούς ιατρικούς ελέγχους και εμβολιασμούς...              


@ Με ατομική ευθύνη μπορείτε να καταθέσετε δήλωση αδυναμίας πληρωμής του κεφαλικού φόρου στην Δ.Ο.Υ που ανήκετε, για πληροφορίες ακολουθήστε τον σύνδεσμο ... 

http://megalo-limani.blogspot.com/2011/09/blog-post_7601.html

@ Δεν έχω και δεν θα πληρώσω τα χαράτσια ... !!!

@ Για τα εν οίκω επιφυλάσσομαι για το επόμενο δρομολόγιο .... γέμισε ο μύλος !!!
------------------------------------------
"timeo Danaos et dona ferentes" 
  Β.Γ

δημοσίευσε ...